Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tekrar birlikte görüntülendi '6 yıl önce boşanmışlardı'

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tekrar birlikte görüntülendi '6 yıl önce boşanmışlardı'

Medya patronu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı, bir arada görüldü. O anlar sosyal medyayı salladı.

Yıllar önce olaylı şekilde birliktelik yaşayıp yine çok konuşulan bir ayrılıkla gündeme gelen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bir arada görüldü. Kızları için iletişimlerini sürdüren ikilinin verdikleri poz, sosyal medyayı salladı.

ŞEYMA SUBAŞI PAYLAŞTI

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile 2017 yılında dünyaevine girmiş, ikili 2018 yılında ise boşanmıştı. Düğün ve ayrılık süreçleri çok konuşulan ikili, bir süre yan yana görülmemişti. Ancak Ilıcalı ve Subaşı, tekrar bir arada görüldü.

Melisa adında 11 yaşında bir kızları bulunan Ilıcalı ve Subaşı, kızları için iletişimde kalmayı sürdürüyor. Son olarak kızlarının 5. Sınıf mezuniyetinde bir araya gelen ikiliden Subaşı, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

ÜÇÜ BİR KAREDE

Subaşı, yaptığı paylaşımda “Bizim biricik kızımızın 5. sınıf mezuniyeti. İçimdeki ekstra duygulardan ağlıyordum” notunu eklemeyi ihmal etmedi. Kızlarının mezuniyet töreninde Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Subaşı’nın paylaşımında Ilıcalı, Subaşı ve kızları Melisa yer aldı. Üçlü pozları çok beğenildi.

Sosyal medya kullanıcıları da o anları yorumladı. Bazı takipçileri, Subaşı’nın o fotoğrafına “Özlenen tablo” yorumunu yaptı. Kızları için bir araya gelmeleri takdir topladı.

our-biricik-daughters-5th-grade-graduation-haha-i-was-crying-from-the-extra-emotions-in-it-mashallah-i-wish-everyone-a-life-full-of-happiness-and-peace-may-we-see-the-happiest-days-of-our-children-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.