Acun Ilıcalı’dan milyonları şaşırtan açıklama! “Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin”

Acun Ilıcalı’dan milyonları şaşırtan açıklama! “Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin”

Özel hayatı ve servetiyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, milyonlarca kişiyi hayrete düşüren açıklamasıyla magazin dünyasına bomba gibi düştü. Videosu gündeme geldi.

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, özel hayatı ve servetiyle ilgili sözleriyle dikkat çekiyor. Ünlü isim, sosyal medyada dolaşan bir videosuyla yeniden gündeme geldi.

Ayça Çağla Altunkaya ile olan ilişkisiyle sık sık adından söz ettiren Ilıcalı, sosyal medyada dolaşan videosunda “İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin” sözlerini telaffuz etmesiyle dikkat çekti.

acun1.webp

SERVETİ GÜNDM OLMUŞTU

Ilıcalı’nın daha önce serveti gündeme gelmiş, kendisine sorulan sorulara “Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var kanalımız var. Ben o işlere karışmam" şeklinde cevap vermişti.

Celebrity Net Worth'a göre de Ilıcalı'nın serveti net olarak yaklaşık 100 milyon doları bulmuştu.

acun-ilicali-sli-2.jpg

“HAYATTAKİ EN BÜYÜK DERS”

Yaptıklarıyla ve söyledikleriyle dikkat çeken TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın sosyal medyayı birbirine katan videosu ortaya çıktı. Ilıcalı, konuşma yaparak gençlere tavsiyelerde bulunduğu videosunda “Hayattaki vereceğim en büyük ders size şu olsun” diyerek şunları söyledi:

“Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime bir mutluluk yarattım. Yeminle söylüyorum bu mutluluk parayla hiçbir zaman artmadı. Başarıyla arttı. Parayı kaybetme korkum olmadığı için akıl almaz riskler aldım.”

t25-acun-ilicali-yine-gundem-517.webp

"İHTİYAÇTAN ALIYORUM"

Ilıcalı konuşmasının devamında "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" dedi. Ayrıca sadece ihtiyaç üzerine bir şeyler aldığını söyleyen Ilıcalı’ya çok sayıda tepki de geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Ilıcalı’nın parasının olduğu için bu kadar kolay konuşabildiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.