'Aha dayıya sor' sözleriyle hafızalara kazınmıştı. Hacda olduğu söyleniyordu gerçek bambaşka çıktı

'Aha dayıya sor' sözleriyle hafızalara kazınmıştı. Hacda olduğu söyleniyordu gerçek bambaşka çıktı

"4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" sözleriyle tanınan Hüseyin Taşkıran, son günlerde sosyal medyada dikkat çeken bir olayın mağduru olduğunu açıkladı.

Adana'da fenomen haline gelen ve "4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" sözleriyle tanınan Hüseyin Taşkıran, son günlerde sosyal medyada dikkat çeken bir olayın mağduru olduğunu açıkladı. Cezaevinden çıktığında başka birinin kendisinin yerine geçerek para kazandığını öğrenen Taşkıran, "Yaso" lakaplı Yahya Karataş'ın kendisine ait videoları kullanarak ünlenmeye çalıştığını belirtti.

Taşkıran, Yahya Karataş'ı dolandırıcılıkla suçlayarak maddi ve manevi tazminat talebinde bulunacağını ifade etti. Cezaevindeki sürecini ve yaşananları anlatan Taşkıran, hayranlarına seslenerek gerçekleri duyurmaya çalıştığını vurguladı. Ceza infaz kurumundan çıkışını heyecanla beklediğini dile getiren Taşkıran, izin sürecinde yeni projeler üzerinde çalışacağını ve takipçilerine teşekkür etti.

aha-dayiya-sor-1.jpg

"BEN CEZAEVİNDEYKEN YERİME GEÇMİŞ "

Kendisinin yerine geçerek para kazanan şahıstan cezaevinde olduğu esnada haberi olduğunu söyleyen Hüseyin Taşkıran, "Ünlü olmak güzel bir şey. Buradan hayranlarıma sesleniyorum. Bir tane çocuk çıkmış. İsmi Yahya Karataş. Benim üzerimden prim kasıyor. Hacca gitmiş, benim fotoğraflarım ile kendi fotoğraflarını birleştirerek 'hac hayalimi gerçekleştirdim' dediği videolar paylaşıyor. Yalan-yanlış şekilde para kazanıyor, o bir dolandırıcı. Benim üzerimden para kazanıyor. Ben cezaevinde olduğumdan dolayı benim yerime geçmiş. Milleti dolandırıyor. Ben buradan hayranlarıma sesleniyorum, bu dolandırıcıya inanmamaları lazım. Kendini 'Yaso' olarak tanıtan şahsa da sesleniyorum. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım" ifadelerini kullandı.

aha-dayiya-sor-3.jpg

HAÇ HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM

Niğde'de ceza infaz kurumunda cezasını tamamlamayı heyecanla beklediğinin altını çizen Taşkıran, "11 günlüğüne izne çıktım. Cezam tamamen bitip de çıktığımda yeni skeçler yapacağım. Buradan hayranlarıma sesleniyorum, beni takip etmelerini diliyorum. Allah nasip eder de çıkarsam da, gerçekten hac hayalimi gerçekleştireceğim” dedi.

aha-dayiya-sor-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.