Bugün hesaplara yatıyor! Resmi açıklama geldi

Bugün hesaplara yatıyor! Resmi açıklama geldi

O ödemeler bugün hesaplara yatırılmaya başladı. Mutlaka kontrol edin.

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden önemli bir duyuru geldi. Buğday ve arpa gibi ürünlerini 10 Haziran tarihine kadar TMO'ya teslim eden çiftçilere, ödemelerinin bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılacağı sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Ayrıca çiftçilere SMS yoluyla da bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Resim

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"10 Haziran 2024'e kadar TMO'ya ürünlerini teslim edilen ürün bedelleri bugün itibariyle üreticilerin hesaplarına aktarılmıştır.

Ödeme yapılan üreticiler SMS mesajı ile bilgilendirilmektedir. Ödemeler periyodik olarak devam edecektir."

Picture background

BAKAN BOLAT "MÜJDEMİZ OLSUN" DİYEREK DUYURMUŞTU

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kooperatiflere yönelik yeni bir hibe destek paketini duyurmuştu. Bu paket kapsamında kooperatiflere sağlanacak hibe desteği 408 bin lira olarak belirlendi.

Başvuruların son tarihi olarak 31 Temmuz olarak açıklandı. Bakan Bolat hibe desteği için "Müjdemiz olsun" ifadesini kullandı.

Bakan Bolat, "Ticaret Bakanlığı olarak, Kooperatiflerin Desteklenmesi Programımız (KOOP-DES) kapsamında, kooperatiflerimize projeleri bazında nakdi destekler sağlamaya devam ediyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Bolat sosyal medya hesabından, "Bu kapsamda; 2024 yılı ikinci çağrı dönemini kooperatiflerimizin başvurularına açmış bulunuyoruz. Kooperatiflerimiz; mal alımlarında 400.000 liraya, hizmet alımlarında 60.000 liraya, nitelikli personel istihdamlarında bir personel için yıllık 204.000 liraya ve iki personel içinse yıllık 408.000 liraya kadar hibe desteklerimizden faydalanabilecektir." ifadesini kullandı.

Bolat şunları kaydetti:

"Ticaret Bakanlığımız görev alanında yer alan tüm kooperatiflerimize ve üst kuruluşlarına açık olan Program kapsamındaki proje başvuruları, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar Ticaret İl Müdürlüklerimize yapılabilecektir."

mer.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.