Ahmet Çakar Dursun Özbek'e arka çıktı

Ahmet Çakar Dursun Özbek'e arka çıktı

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, transfer döneminde eleştiri oklarının hedefi olan Dursun Özbek’e arka çıktı.

Özellikle 5-0’lık Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Galatasaray taraftarları tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Dursun Özbek’e, ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan destek geldi.

Ahmet Çakar'dan Okan Buruk'a eleştiriler: "Kredisi..." - Galatasaray Gazetesi

Yeni sezon için yeteri kadar transfer ve hazırlık yapmadığı için eleştirilen ve kısa süre önce 5-0’lık Beşiktaş mağlubiyetinin arından iyice alevlenen tartışmalara Ahmet Çakar noktayı koydu.

Dursun Özbek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu - Son Dakika Haberleri

Ahmet Çakar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında konuşulanların haksızlık olduğunu, “Şimdi Galatasaray bir 8 numara arıyordu öyle bir adam alacaktı ki Torreira kadar iyi olacak, Mertens'le iyi oynayacak bir isim olacak. Bunu parayla alıyorsun çakıl taşıyla almıyorsun. Yeni bir Brezilyalı (Gabriel Sara) aldılar. Nasıl çıktığını göreceğiz. Sahadaki performansına göre değerlendireceğiz. Galatasaray iki senenin şampiyonu oldu mu? Oldu. 102 puan topladılar. Güya bu takım Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final oynayacaktı. Üzerine 3 takviye yaptılar. Daha ne alacaksın? He birkaç ufak tefek takviye daha olur ona bir şey diyemem. Dursun Özbek'e bu kadar eleştiri gelmesini yanlış buluyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.