AJet uçuşları saatlerce rötar yaptı 'Bir yolcu, kabin memurunun üstüne yürüdü'

AJet uçuşları saatlerce rötar yaptı 'Bir yolcu, kabin memurunun üstüne yürüdü'

Erzurum ve Münih'ten kalkan AJet uçuşlarında yaşanan saatlerce rötarlar, yolcuları çileden çıkardı.

Erzurum ve Münih'ten kalkan AJet uçuşlarında yaşanan saatlerce rötarlar, yolcuları çileden çıkardı. Erzurum'da 5 saatlik gecikme ve Münih seferinde yaşanan gerginlik, sosyal medyada da gündem oldu.

Erzurum Havalimanı'ndan 19.00, 20.00 ve 21.30 saatlerinde Ankara ve İstanbul'a planlanan AJet seferleri, 4 ve 5 saatlik gecikmelerle yapıldı. Bu durum, yolcuların tepkisine neden oldu. Yolcularla görevliler arasında yaşanan gerginlik üzerine olay yerine güvenlik güçleri çağrıldı. Gecikmeli seferler 00.30'dan sonra yapılabildi.

640xauto-30.webp

Münih-Sabiha Gökçen seferinde ise bir yolcu, rötar nedeniyle sinirlenerek kabin görevlisine saldırdı. Görgü tanıklarının aktardığına göre, annesinin cenazesine yetişmeye çalışan yolcu, kabin memuruna "Manyak mısınız lan siz! Benim anam öldü, bana ne sizin yakıtınızdan!" diye bağırarak hakaret etti ve üzerine yürüyerek itekledi. Yaşanan olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

640xauto-29.webp

AJet'ten rötarlar ve yolcularla yaşanan gerginlikler ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililerden konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

640xauto-27.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.