AK Parti kulislerinden sızdı: Kabinede bomba değişiklik '2 gün içinde açıklanacak'

AK Parti kulislerinden sızdı: Kabinede bomba değişiklik '2 gün içinde açıklanacak'

AK Parti'nin Kızılcıhamam toplantısı öncesi bomba kulis bilgisi sızdı. Kabine Toplantısı öncesi flaş değişiklikler olacağı öne sürüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifasıyla ilgili iddialar gündemde durmaya devam ediyor. AK Parti kulislerinden ise kritik detaylar sızdı. Bugün başlayan Kızılcahamam kampının biter bitmez Kabine toplantısı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Toplantı öncesinde ise kabinede bir değişim yapılacağı kulislerde konuşuluyor.

AK Parti'nin "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" bugün itibarıyla başladı. Kızılcahamam'daki kampta Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş belediye başkanlarıyla görüşecek. Genel Başkan Yardımcıları, ayrıca bölgelerindeki belediye başkanları ile koordinasyon toplantıları gerçekleştirecek.

Kampta, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmalarının yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları gibi pek çok konu konuşulacağı aktarıldı.

kabine-toplantisi.jpeg

KABİNE REVİZYONU ÖNCEDEN OLACAK

İktidara yakınlığı ile bilinen Milliyet'te yer alan habere göre ise; toplantının bittiği gün kabine toplantısının da yapılması iddia edildi. Parti kulislerinde, bir süredir dillendirilen “revizyon iddiaları” çerçevesinde 2 Temmuz salı günü yapılması beklenen kabine toplantısı öncesi bu değişikliğin yapılabileceği söyleniyor.

fahrettin-koca.jpg

NELER YAŞANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme damga vurmuştu. Gazeteci İsmail Saymaz’ın iddiası üzerine Bakan Koca ile görüştüğünü, Koca'nın “Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda.” yanıtını verdiğini belirtmişti. Saymaz ayrıca AK Parti'nin 31 Mart sonrası parti ve kabine içindeki değişime dair ilk adımlarından birinin atıldığını ileri sürmüştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.