AK Parti ve CHP anlaştı: Emekli ve asgari ücretliler bayram edecek

AK Parti ve CHP anlaştı: Emekli ve asgari ücretliler bayram edecek

Milyonlarca asgari ücretli ve emeklinin dört gözle beklediği sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

Milyonlarca asgari ücretli iktidar ve muhalefet tarafından gelecek yeni gelişmeleri merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi sonrasında AK Parti ve CHP heyetlerinin bayram buluşmasında asgari ücret ve emekli maaşları masaya yatırıldı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti ekibine asgari ücretin yaşam standartlarını sağlayacak seviyeye gelmesi yönünde çağrıda bulunurken AK Parti tarafı ise vatandaşın refahı için çalışmaların süreceğinin altı çizildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP heyetleri, AK Parti'ye ayrı ayrı ziyaret etti. Siyasi partiler, Kurban Bayramı arası bayramlaşmalarını sürdürüyor. AK Parti'ye CHP ve MHP heyetleri ziyaret düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, tarafından ziyaretçiler karşılandı. İkili heyet basına verdiği demeçteki ana gündem ise emekli ve asgari ücret maaşı oldu.

aa-20240617-34901367-34901365-ak-parti-genel-merkezinde-bayramlasma.jpg

ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞLARINI GÜNDEME GETİRİLDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ise asgari ücretinin düşük seviyesi ve en düşük emekli aylığının geçinebilme sınırının çok altında olması nedeniyle büyük bir sıkıntı içinde olduklarının altını çizdi.

UYGUR: DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "vatandaşımıza enflasyona ezdirmeyeceğiz" söylemini hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, devletin vatandaşların şartlarının gelişmesi konusunda bütün imkanlarıyla seferber olduğunu söyledi. Uygur, bundan sonra da devam edileceğinin haberini verdi. Uygur, “Ekonomik anlamda olumlu veriler gelmeye başladı. Vatandaşımızın refah seviyesini yükseltmek, hayat pahalılığından en az düzeyde etkilenmelerini sağlamak için bütün gayretimizle mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

aa-20240617-34901367-34901364-ak-parti-genel-merkezinde-bayramlasma.jpg

YAVUZYILMAZ: UMARIM MÜJDEYİ VERİRSİNİZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yavuzyılmaz ise asgari ücrette iyileştirme yapılması konusunda vatandaşın büyük bir beklentisi olduğunu söylerken, asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. İyileştirilmediği takdirde vatandaşın sesine ses olmak için sahada olacaklarını belirtti. Yavuzyılmaz, “Umarım bu bayramda böyle bir müjdeyi AK Parti olarak sizler tüm asgari ücretlilere verirsiniz" ifadelerini kullandı.

aa-20240617-34901367-34901363-ak-parti-genel-merkezinde-bayramlasma.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.