Türkiye'nin dev süt fabrikası icradan satılacak! Kimse bunu beklemiyordu

Türkiye'nin dev süt fabrikası icradan satılacak! Kimse bunu beklemiyordu

Yarım asrı deviren Kay Süt'ün dev fabrikası icradan satılacak.

Kay Süt, 1970'lerde temelleri atılan ve kurucusu Kemal Ayhan’ın vefatının ardından el değiştirdi. Dev tesisin yeni sahibi, Ankara merkezli Yıldızlar SSS Holding oldu. Ancak, bu devrin ardından şirket mali sıkıntılarla karşı karşıya kaldı.

Türkiye'nin süt deviydi: KAY Süt icradan satışa çıktı

Konkordato başvurusunda bulunan şirketin Balıkesir'in Altıeylül ilçesindeki fabrikasının icradan satışa çıkması gündeme geldi.

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Alacaklı konumunda bulunan Garanti Bankası, Mar Tüketim Maddeleri AŞ'ye ait Kay Süt fabrikasının icradan satılmasını talep etti.

Balıkesir 4. İcra Müdürlüğü'nün satış dosyasına göre, 34 bin 432 metrekarelik alana sahip tesis için 668 milyon TL'lik bir değer biçildi. Tesisin icradan satış ihalesi 16 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Kay Süt Süt devi iflas etti: Balıkesir'deki fabrika icradan satışa çıkarıldı

OTEL ARAZİSİ DE İCRADAN SATILACAK

Son yıllarda özelleştirme ihalelerinde aldığı tesisler adında söz ettiren Yıldızlar SSS Holding’e ait İzmir Çeşme’deki değerli bir arazisinin de icradan satışı talep edildi.

Halk Bankası’nın satışını istediği otel arazisi için belirlenen bedel ise 417 milyon TL. Anılan arazinin satış ihalesi ise 8 Temmuz’da yapılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.