Arda Güler'in mesajları ortaya çıktı: Sosyal medyayı salladı

Arda Güler'in mesajları ortaya çıktı: Sosyal medyayı salladı

A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Güler, Gürcistan galibiyeti sonrası kendisine gelen mesajları okuyunca sosyal medya gündemine oturdu.

A Milli Takım’ın Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan'a karşı aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşanırken galibiyet ve Arda Güler’in güzel golü dünya basınında geniş yer bulmuştu.

aa-20240626-34980268-34980267-czechia-v-turkiye-euro-2024.jpg

A Milli Takım’ın Gürcistan karşısındaki ikinci golünü atan ve maçın oyuncusu seçilen 19 yaşındaki Arda Güler, performansıyla dünya basınından büyük övgüler almıştı. Real Madrid forması giyen genç yıldız, turnuvada milli takım formasıyla göz kamaştıran bir performans sergilemeye devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ) F Grubu’nda topladığı 6 puan ile turnuvada son 16 turuna kalan A Milli Takım’ın turnuva yolculuğuna ilişkin yayınlandığı videoda Gürcistan galibiyetinin ardından Arda Güler'in telefon rehberi ve gelen mesajlar sosyal medyada gündem oldu. Arda Güler’in maçın ardından telefonuna baktığında Real Madrid'den takım arkadaşları Rüdiger ve Ancelotti'den mesajlar aldığını görmesi videoya yansıdı. Rüdiger, maç sonrası Arda Güler’e “Çok güzel gol atmışsın” yazarken, Ancelotti de tebrik mesajı gönderdi. Arda Güler ise videoda “Şimdi hepsine geri döneceğim, sağ olsunlar” diyerek ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.