Arkadaşının ölüm tarihini bildi, hayatı tamamen değişti ‘Ünlü isimler kapısında kuyruk oldu’

Arkadaşının ölüm tarihini bildi, hayatı tamamen değişti ‘Ünlü isimler kapısında kuyruk oldu’

Bir arkadaşının ölüm tarihini bilmesinin ardından dünyaca ünlü bir kahin haline gelen şahıs ünlü isimlerin talep patlaması ile karşılaştı.

Bir arkadaşının ölüm tarihini bilmesinin ardından dünyaca ünlü bir kahin haline geldiğini söyleyen Victoria Dioh, dünyanın farklı noktalarından ünlü isimlerin irtibata geçtiğini açıkladı.

Kendisini ruhsal şifacı olarak betimleyen Dioh, olayları tahmin etme yeteneğini fark ettikten sonra oyuncu, şarkıcı, futbolcu hatta politikacı pek çok ismin kendisine başvurduğunu söyledi.

Çocukluğundan beri 6. hissinin kuvvetli olduğunu ve yaklaşan olayları tahmin edebildiğini aktaran Victoria Dioh, kurumsal şirketteki işini kahinlikle değiştiren olayın ise bir arkadaşının ölüm tarihini bilmesi olduğunun altını çizdi.

18866425-728xauto.webp

Başlangıçta tahminlerinin gerçekleşmesini ürkütücü bir tesadüf olduğunu söyleyen Dioh, bir süre sonra tahminlerinin bir hediye olduğunu anladı.

İnsanlara; sezgilerinden, amaçlarından ve altıncı hislerinden yararlanmaları konusunda rehberlik ettiğini belirten Dioh, "Bu yolu izlemeyi hiç beklemiyordum; yıllarca kurumsal bir dünyada yaşadım ve şimdi hayatım çok farklı ama şimdiye kadar yaşadığım en mutlu insanım ve işimi çok ödüllendirici ve tatmin edici buluyorum ve şimdi insanlara vizyonlarım olduğunu ve başkalarını iyileştirebileceğimi söylediğimde çok olumlu davranıyorlar." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.