Astrolog Dinçer Güner 'Harika bir gün' diyerek anlattı! Rüyalarınız size yol gösterecek

Astrolog Dinçer Güner 'Harika bir gün' diyerek anlattı! Rüyalarınız size yol gösterecek

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabı üzerinden etkisi 3 gün sürecek olan bir dönemi detaylarıyla açıkladı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, burçların özellikleri, gökyüzü olayları ve gelecekte onları bekleyen gelişmeler hakkında güvenilir yorumlarıyla tanınıyor.

Güner, sosyal medya hesabından yorumlarını paylaşmaya devam ediyor.

Gezegenler İsimlerini Nereden Alıyor? | Bilim Ve Tekno

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "RUHSAL AYDINLANMA" başlığı altında, Güneş ile Neptün arasında sekstil açı oluşacağını ve etkisinin 3 gün süreceğini şu şekilde açıkladı:

RUHSAL AYDINLANMA

Güneş ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 3 gün.

Bu aralar hassasiyetimiz artarken, sezgi gücümüz ve hayal gücümüz daha da güçlenebilir. Hem kendimize hem de çevremize karşı önemli farkındalıklar geliştirebiliriz. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için, gelecek için yeni hedefler belirlemek içinde harika bir gün. Bir yandan başkalarına hizmet ederken, yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak, merhametle yaklaşmak içinde harika zamanlar. Rüyalar etkileyici olabilir. Terapi almak, mistik konularla ilgilenmek, ökült çalışmalar yapmak içinde idealdir. Bu açı, yaratıcılığın ve sanatsal yeteneklerin güçlenmesine yardımcı olur. Sanatsal ifade, müzik, resim, dans veya yazı gibi alanlarda daha ilham verici ve yaratıcı olabilirsiniz. Meditasyon ve içsel yolculuklar için uygun bir zamandır.

dg.jpg

ASTROLOJİ'DE NEPTÜN NE ANLAMA GELİYOR?

Neptün, astrolojide bilinçaltını, hayalleri, sezgileri, fantezileri, maneviyatı, fedakarlığı, merhameti, mistizmi, sanatsallığı ve yaratıcılığı temsil eden gezegendir. Aynı zamanda Balık burcunun da yönetici gezegenidir.

Güneş Sistemi'ndeki Gezegenler ve Daha Fazlası - Tamindir

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Astroloji uzmanı, sosyal medya etkileyicisi, gazeteci ve yazar olan Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ancak asıl tutkusu olan astrolojiyi mesleğe dönüştürme kararı aldı.

Bu doğrultuda, 2007-2009 yılları arasında AstroArt Astroloji Okulu'nda Öner Döşer tarafından verilen temel ve ileri seviye Klasik astroloji derslerine katıldı ve başarıyla mezun oldu, ayrıca ustalık belgesi aldı.

Sabah başladı, 3 gün sürecek! Ünlü astrolog Dinçer Güner'den kritik uyarı

Daha sonra, Hint (Vedik) astroloji dersleri almak ve psikolojik dinamikleri derinlemesine anlamak için Merih Akalın'dan eğitim aldı. Ayrıca, sistem ve aile dizimleri üzerine psikoterapi eğitimi için Prof. Dr. Mehmet Zararsızoğlu'ndan dersler aldı.

Güner'in inancına göre, tavrın değişmesiyle kaderin de değişeceğine olan inancıyla şu anda Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve bu olayların bireyler üzerindeki etkilerini yazmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.