Ekonomi Memleket Partisi'ni de vurdu! Kapısına kilit vurup çıktılar

Ekonomi Memleket Partisi'ni de vurdu! Kapısına kilit vurup çıktılar

Memleket Partisi’nin genel merkez binası boşaltılarak kapısına kilit .

17 Mayıs 2021'de kurulan Memleket Partisi'nde, 3 yıl sonra 17 Mayıs 2024 tarihinde tasarruf sebebiyle küçülme kararı alınarak uygulamaya konuldu.

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığı'nı yaptığı Partinin Ankara Çankaya'daki genel merkez binası boşaltılarak, kapısına kilit vuruldu. Küçülme kapsamında seçimlerde kullanılan otobüsün üzerindeki parti logoları da söküldü.

55593-2.jpg

Öte yandan, parti binasının Etimesgut ilçesinde daha küçük bir binaya taşınacağı iddia edilirken. Muharrem İnce'nin, 5 Nisan'da yaptığı açıklamada, "Hazine yardımı, belediye avantası, müteahhit payı almayan sadece üyelerinin bağışlarıyla ayakta duran bir parti olarak masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık." ifadelerini kullanmıştı.

55593-1.jpg

İletişim olanaklarının bu kadar arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk olduğunu ifade eden İnce, "Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız. Partimizin karar alma mekanizmalarını da daha fazla dijitalleştireceğiz" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.