Astrolog Hande Kazanova’dan felaket uyarısı! Olacakları tek tek sıraladı

Astrolog Hande Kazanova’dan felaket uyarısı! Olacakları tek tek sıraladı

Haftanın çıkarımını yapan astrolog Hande Kazanova, felaketlerden bahsettiği paylaşımını “vazgeçme” başlığıyla yayınladı. Haftanın en şanslı gününü açıkladı.

Hafta başından beri neler yaşanacağını anlattığı paylaşımıyla sosyal medyayı etkisi altına alan astrolog Hande Kazanova, ayın Yengeç burcuna geçtiğini ve haftanın bu etkiyle başlayacağını açıklayarak konuya girdi. “Pazartesi Venüs'ün Satürn’le olumlu bir açısı var. Bireysel yönden baktığımızda ilişkilerimizden fayda sağlayabiliriz.” diyen Kazanova, başımıza gelebilecek zorlu anlardan ve felaket senaryolarından da bahsetti.

UÇAK KAZALARI VEYA ANİ OLAYLAR YAŞANABİLİR

Ay Yengeç burcunda seyrederken ev işleri, boya badana, tadilat işleri gibi çalışmaların gerçekleştirilmesinin kolay olacağını ifade eden ünlü astrolog, öte yandan başımıza gelebilecek bazı ani olaylardan ve felaket senaryolarından bahsetti.

İletişim kopukluklarının yaşanabileceği bu hafta içerisinde teknolojik aletlerin arızalanabileceğini, elektrik ve elektronik kopuklukların görülebileceğini, yasalarla ilgili konularda ani değişikliklerin ve hatta uçak kazalarının ya da depremlerin görülebileceğini söyleyen Kazanova, hava muhalefetine karşı uyardı.

ZİRAİ KONULAR GÜNDEMDE OLACAK

Ziraat işleriyle ilgilenenler ve çiftçilerin bu hafta hammadde, fiyat artışları, gıdadaki artış konuları gündeme gelecek.

Yeni Ay’ın yenileyip değiştireceği enerjilerden bahsederken zirai konulara değinen astrolog, çiftçilerin konuyla ilgili tepkilerinin gündeme gelebileceğini de söyledi.

“PES ETMEMELİ, VAZGEÇMEMELİYİZ”

Tüm felaket teorilerine, fırtına, deprem, uçak kazası gibi uyarılarına rağmen astrolog, “Pes etmemeliyiz” uyarısında bulundu.

Haftanın en şanslı gününü açıklayan astrolog, “Çarşamba günü Merkür Boğa burcuna geçerken, Cuma günü Satürn mars kavuşumu dur enerjisini karşımıza getirebilir, haftanın en şanslı gününe cumartesi gününe giderken bu hafta karşılaşacağımız durumlar sonucunda pes etmemeli, vazgeçmemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

hande-kazanova-001.jpg

DİNÇER GÜNER DE ŞANSLI GÜNLERİ AÇIKLAMIŞTI

Astrolog Hande Kazanova, ‘en şanslı gün’ olarak Cumartesi gününü değerlendirirken, astrolog Dinçer Güner ise haftanın Salı ve Çarşamba günlerinin en şanslı günler olduğunu vurgulamıştı. Güneş ve Ay arasındaki tatlı uyum, bereketli bir atmosfer yaratacağını söyleyen Güner, bu sayede ikili ilişkilerde şanslı durumların yaşanabileceğini belirtmişti. Bu iki günü şanslı geçiremeyenler ise Cumartesi gününü beklemeye başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.