Atilla Yeşilada: Para yağacak hazır olun

Atilla Yeşilada: Para yağacak hazır olun

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, rekor kıracağını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Geçtiğimiz günlerde piyasalarda yaşanan sert satış panik havası oluşturmuştu. Piyasalarda ise anlık olarak toparlanmalar göze çarpıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, daha fazla yatırımı işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

TARİHİ DÜŞÜŞLER YAŞANDI

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesine getirmesi ile beraber kurda sabitlik görülse de geçtiğimiz günlerde küresel piyasalar, ABD'de resesyon endişelerinin hızla güçlenmesi ve İran ile İsrail arasındaki gerilimin artması sebebiyle haftaya tarihi bir düşüş ile başlamıştı. Ancak FED tarafının faiz indirimi adımı sinyalini vermesinin ardından piyasalarda toparlanmalar görülüyor.

btcc.jpg

BİST 100 TOPARLADI

Bitcoin 48 bin dolara iğne atsa da anlık olarak 58 bin dolarda işlem görüyor. BİST 100 ise 9 bin 800 seviyesine sert düşüş yaşamıştı. Son olarak BİST 100, 10 bin 126 seviyesine geldi. Dolar tarafı ise 33,44 seviyesinde seyrediyor.

para-2.jpg

“PARA GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERE KAYACAK”

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, SP 500’de rallinin bittiğini söylerken, “Para daha fazla gelişmekte olan ülkelere ve Japonya’ya kayacak. Trump vaatlerinin hepsinin yerine getirir. Bunlar hem ekonomik hem siyasi şoklar doğuracak. Amerika ile Türkiye şu anda dost değil, ancak Trump’ın gelmesi ile Türkiye’ye daha fazla yatırım geleceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.