Atilla Yeşilada ‘patlayacak’ diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran milyarder olacak’

Atilla Yeşilada ‘patlayacak’ diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran milyarder olacak’

Atilla Yeşilada, o senaryoyu işaret ederek piyasalarda tsunami etkisini açıkladı.

Piyasalar geçtiğimiz hafta sert satış ile başlamıştı. Bu hafta ise piyasalarda durgunluk devam ediyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, o senaryoyu işaret ederek piyasalarda tsunami etkisini açıkladı.

BORSA DÜŞTÜ, DOLAR REKOR KIRDI

ABD'de resesyon endişelerinin hızla güçlenmesi ve İran ile İsrail arasındaki gerilim sonrasında geçtiğimiz hafta küresel piyasalar tarihi bir düşüş yaşamıştı. Borsa tarafındaki yüzde 6 düşüş sonrası toparlanmalar olsa da haftayı negatifte bitirmişti. BİST 100, yeni haftada düşüş ile başlayarak 9 bin 739 seviyesine kadar düştü. Anlık olarak ise 9 bin 788 bandına geldi.

dolar-tl.jpg

Dolar TL tarafında ise yükseliş devam ediyor. Dolar kuru 32 seviyesindeki 2 aylık durgunluğu yerini yükselişe bıraktı. Anlık olarak dolar, 33,63 seviyesinde işlem görüyor. Peki dolardaki yükseliş sürecek mi?

dolar-2412412.jpg

YEŞİLADA: 60 TL’Yİ KONUŞURUZ

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, o senaryoyu işaret ederek büyük felaketi açıkladı. Yeşilada, “Faiz indirilirse döviz patlar. O zaman 40 veya 60 TL’leri konuşuruz, bunun altına da imzamı atarım” dedi.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.