Atilla Yeşilada: Rekor kıracak! Hazır olun

Atilla Yeşilada: Rekor kıracak! Hazır olun

Atilla Yeşilada, hisse senetlerinden çıkış olacağını söyleyerek o yatırım aracının rekor kazandıracağını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü piyasalarda yaşanan sert düşüş yatırımcıları tedirgin etti. Borsalarda yüzde 6 sert satış kaydedildi. Bu noktada ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, hisse senetlerinden çıkış olacağını söyleyerek o yatırım aracını açıkladı.

BORSADA SERT DÜŞÜŞ

Küresel piyasalar, ABD'de resesyon endişelerinin hızla güçlenmesi ve İran ile İsrail arasındaki gerilim sonrasında haftaya tarihi bir düşüş yaşamıştı. Borsa tarafındaki yüzde 6 düşüş sonrası toparlanmalar olsa da haftayı negatifte kapattı. BİST 100, 9 bin 907 seviyesinde kapanışını yapmıştı.

dolar-tl-001.webp

YEŞİLADA: MEVDUATA DÖNECEKLER

Borsa tarafında yaşanan gelişmeler sonrasında yüzde 50’yi bulan mevduat faizleri dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada’da son canlı yayında mevduat faizlerini işaret ederek açıkladı.

Yeşilada, enflasyondaki düşüş belirginleştiğinde reel olarak mevduat faizleri daha da cazip hale geleceğini belirtirken, “Dolayısıyla ciddi sayıda yatırımcının hisse senedinden çıkıp yeniden banka mevduatlarına geri döneceğini düşünüyorum” dedi.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.