Ayhan Sicimoğlu hakkında suç duyurusu

Ayhan Sicimoğlu hakkında suç duyurusu

Marmaris'te ünlü televizyon programcısı, müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu hakkında işten çıkardığı çalışanına tokat attığı iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Olay, Ankara-İzmir E96 Karayolu Karaoğlanlı Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Sicimoğlu'nun, kovduğu çalışanı Samet İşitmezoğlu'na parasını vermek için geldiği sırada tokat attığı ve bu anların cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği belirtiliyor.

72377-2.jpgİşitmezoğlu, sosyal medyada paylaştığı görüntülerde Sicimoğlu'nun kendisine yönelik hakaret ve fiziksel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.

72377-4.jpgAyhan Sicimoğlu ise yaşananları sosyal medya üzerinden kumpas ve şantaj olarak nitelendirerek açıkladı. Sicimoğlu, videoların montajlanmış ve eksik olduğunu iddia edip, kendisine hakaret edildiğini ve fiziksel saldırı girişimi olduğunu belirtti. 73 yaşında olduğunu ve kendini savunma hakkını kullandığını ifade eden Sicimoğlu, polise şikayette bulunduğunu da dile getirdi.

Olayın ardından Samet İşitmezoğlu'nun avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ayhan Sicimoğlu aleyhine kasten yaralama suçundan suç duyurusunda bulunarak, hukuki sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı. İşitmezoğlu'nun Sicimoğlu'na karşı hukuki yollarla hesap soracaklarını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.