Aziz Yıldırım'ın tek hatasını açıkladı! Alişan Fenerbahçe seçimlerinde tarafını belli etti

Aziz Yıldırım'ın tek hatasını açıkladı! Alişan Fenerbahçe seçimlerinde tarafını belli etti

Ünlü sanatçı Alişan sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, Fenerbahçe’de gerçekleştirilen olaylı kongre toplantısında hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı tarafını belli etti.

Alişan sahne adıyla tanınan Serkan Burak Tektaş, ardı ardına yaşanan olaylarla gündeme gelen Fenerbahçe’deki olaylı kongre hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarı olmasıyla da bilinen Alişan, resmi X hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklamada, “Madem istifa etmiyorsunuz, sıfır başarılı 6 yıldan sonra aday olmayı düşünmüyorsunuz diye ümit ediyoruz Sn. Başkan… Fenerbahçe’yi sevmek illede başkan olmaktan ibaret değil… Ama merak ediyorsanız buyurun…” İfadelerini kullanarak bir anket başlattı.

ekran-alintisi4.jpg

Alişan’ın X hesabından herkese açık olan bir anket başlattı. Ankete ‘Ali Koç devam etmeli’ ve ‘Yeni bir başkan’ seçenekleri ekleyen Alişan’ın bu anketine binlerce sosyal medya kullanıcısı oy verdi.

Alişan’ın başlattığı ankete 3 binden fazla kullanıcı oy kullandı. Kullanılan oyların yüzde 17,7’si ‘Ali Koç devam etmeli’ seçeneğini seçerken, yüzde 82,3’ü de ‘Yeni bir başkan’ seçeneğini seçerek kime destek verdiğini açıklamış oldu.

ekran-alintisi5.jpg

TEK HATASINI AÇIKLADI

Ünlü sanatçı Alişan Aziz Yıldırım’ın yaptığı tek hatayı, “Aziz Başkan her zaman efsane Başkan olarak kalacaktır… Tek hatası Acun Abiyle girdiği polemik oldu… Benim onu desteklediğimi ve yazdıklarımı biliyorsunuz orda da kalacak. Hepimizin tek isteği Fenerbahçe’nin şampiyon olması. Keşke birkaç aday daha çıksaydı… Çıkabilseydi…” Şeklinde dile getirdi.

ekran-alintisi6.jpg

Alişan resmi X hesabı üzerinden Acun Ilıcalı hakkında yaptığı bir açıklamada da, “Anlamayanlara bir kez daha yazıyorum… Ben geri dönüş ya da R yapmadım. Benim adayım yine Aziz Başkan değişmedi. Ama Acun abiyle girdiği polemik olmadı diyorum... Ali Koç seçilirse, Acun Abi yüzünden olacak diyorum… 6 başarısız yıldan sonra tek güvendiğim adam diyorum !!Yaşa FB diyorum” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.