Bahar Candan hakkında yeni gelişme! Hastanede tedaviye alınmıştı

Bahar Candan hakkında yeni gelişme! Hastanede tedaviye alınmıştı

Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde cezaevinden hastaneye götürülerek tedavi altına alınmıştı. Candan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Geçen ay, cezaevinde hiçbir şey yemediği için 35 kiloya kadar düştüğü ve sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle tahliye edilen fenomen Nihal Candan’ın kız kardeşi Bahar Candan, hapishanede kalmaya devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde psikolojik sorunlar yaşayıp kendisine zarar verdiği gerekçesiyle tedavi için hastaneye sevk edilen Bahar Candan’ın tedavisi tamamlandı.

1080752.webp

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “suç gelirlerini aklama” suçlamasıyla geride bıraktığımız yılın Kasım ayında ablası Nihal Candan ile birlikte tutuklanan Alisya Bahar Candan, kendisine zarar verdiği iddiasıyla 24 Mayıs'ta Marmara Cezaevi'nden Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Candan, tedavisinin ardından bugün tekrar cezaevine götürüldü.

66545a78226c589c3c44d1ae.webp

14 YILDAN 44 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Yürütülen soruşturma kapsamında Bahar Candan ile “Nihal Candan” adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 22 kişi hakkında “dolandırıcılık”, “suç örgütüne üye olmak” gibi suçlardan iddianame hazırlanmıştı. Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle serbest kalmıştı.

Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan’ın ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi isteniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.