Başıboş köpek çıkışı pes dedirtti ‘Çocukları ölümle tehdit etti’

Başıboş köpek çıkışı pes dedirtti ‘Çocukları ölümle tehdit etti’

Bir kadının sosyal medyada başıboş köpekler üzerinden çocuklara tehditler savurdu. İzleyenler şoke oldu.

Bir YouTube yayıncısının çocuklara yönelik sözleri şoke etti. Türkiye’de kendini gösteren başıboş köpek sorunu vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Özellikle bazı bölgelerde müdahale edilmeyen başıboş köpekler çevrede yaşayan insanlara korku dolu anlar yaşatıyor. Köpekler içgüdüsel olarak saldırma eğiliminden kaynaklı çocukları savunmasız gördükleri için saldırma olasılıkları daha da artıyor.

sokak-kopegi.webp

Son zamanlarda sokak köpeklerin saldırısına uğrayan kişilerin sayısının çoğalması üzerine vatandaşların tepkileri de arttı. Belediyelere bu konuda baskı uygulayan vatandaşlar bu sorunun çözülmesi için adım atılmasını bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başıboş köpekler için bürokratlara bu konuda talimat verdiği öne sürüldü. İddiaya göre, atılacak adımlar arasında İngiltere, İspanya ve Portekiz’deki uygulamalar göz önüne alınacak.

basibos-kopekler-icin-harekete-gecildi-avrupa-cozumu-geliyor-1693649341-7339.webp

Bu gelişmeler yaşanırken sosyal medyada bir YouTube yayıncısının sözleri tepki çekti. Türkiye'de başıboş köpek değil, başıboş çocuk sorunu olduğunu söyleyen kadının ifadeleri kan dondurdu.

“ÇOCUKLARINIZI BİZ ÇIRPACAĞIZ”

Başıboş köpek sorunun çözülmesi için adım atılması beklenirken bir kadının sosyal medya da sokak hayvanlarını savunma şekli pes dedirtti.

sasdasdasd.jpg

Çocukların sokak hayvanlarını tahrik ettiğini ima eden kadın, “çocuklarınızı ya siz çırpacaksınız ya da biz çırpacağız.” İfadelerini kullandı. Ebeveynlerin çocuklarını sokak hayvanlarına karşı uyarması gerektiğini söyleyen kadın "Benim çocuğuma laf ettirmem dersen, yarın köşebaşında ölüsünü bulursun." sözlerini sarf etmesi şoke etti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tepkilerde beraberinde geldi. Sosyal medya da kullanıcılar kadının acilen tutuklanması gerektiğini ifade ederken kadının hayvan hakları savunucusu olamayacağını söyledi.

asdasdasdaasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.