Selçuk Geçer’in programında bombayı patlattı: Yastık altında altını olanlar yandı

Selçuk Geçer’in programında bombayı patlattı: Yastık altında altını olanlar yandı

Selçuk Geçer’in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, altın almak isteyenlere kritik uyarıda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Ancak son zamanlarda altın tarafında yaşanan ciddi yükselişler ise dikkat çekiyor. Altın tarafındaki son durumu Selçuk Geçer’in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer yanıtladı.

1 YILLIK YÜKSELİŞİN GRAFİĞİ

1 yıl önce 1.986 dolar seviyesinde olan ons altın, anlık olarak 2 bin 390 dolardan işlem görüyor. Gram altında ise 1 yıllık veride 1.262 TL’den 2 bin 511 TL’ye kadar yükseldi. Altındaki 1 yıllık grafikte yaşanan yükselişler ise altın tarafında yatırımı artırdı.

altin-dolar.jpg

ALTINDA DALGALANMALAR TEDİRGİN EDİYOR

Ancak son günlerde altın tarafındaki dalgalanmalar ise tedirgin ediyor. İran ve İsrail gerilim altında ciddi artışı tetiklerken, gerilimin yumuşaması ile düşüşü de beraberinde getirdi. Düşüşün ardından eski pozisyonuna altın yeniden geldi.

İÇER: ALTIN ALMAM

Pek çok yatırımcı altın yarımı konusunda yapılmalı mı? sorusuna cevap arıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına konuk olan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer soruları cevapladı. İçer, “Ben ons altın tarafında 2 bin 400 dolar beklentim var. Mayısın 17'sinde bu bilgiyi söylemiştim. Ağustosun ortası gibi tekrar bir güncellemeye ihtiyaç duyabilirim. Ancak 2 bin 600 doları hedefleyen altını almam” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.