Başvurana 2 bin TL iade yapılacak. Son 5 gün

Başvurana 2 bin TL iade yapılacak. Son 5 gün

Banka müşterilerine 2000 TL'ye kadar para iadesi yapılacak.

Garanti BBVA, müşterilerine büyük bir kampanya sunuyor. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya kapsamında, banka müşterilerine 2000 TL'ye kadar para iadesi yapılacak. Kampanya 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

KAMPANYA DETAYLARI:

-Kampanya Süresi: 1 Ağustos - 31 Ağustos 2024
-İade Tutarı: Aylık maksimum 500 TL, toplamda 2000 TL'ye kadar

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garanti BBVA dijital kanalları üzerinden Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapmaları gerekiyor. Başvurusu onaylanan müşterilere, kart harcamaları üzerinden 2000 TL'ye kadar nakit iadesi yapılacak.

xxxl.webpİADE ŞARTLARI VE KAPSAM

Aylık 500 TL'ye kadar nakit iadesi yapılacak. Harcamalar 500 TL'nin altında ise, harcadığınız tutar kadar iade alınabilir. Örneğin, 300 TL harcama yaparsanız 300 TL iade alınabilir.
Kampanyaya katılmak için başvurular Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılmalı.
Kampanya, Bonus ve Money Bonus kartları için geçerlidir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç, Paracard Bonus ve personel kartları kampanya dışında kalmaktadır. Sanal kartlar ise kampanyaya dahildir.

Kampanyadan kazanılan iadeler, harcamayı takip eden ayın 5'inde ekstrenizde görünecektir. Kampanya kapsamında toplamda 2000 TL'ye kadar iade kazanabilirsiniz. Harcamalarınızı kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirdiğinizde, iade hakkınızı kaybetmemek için belirtilen tarihlerde işlem yapmanız gerekiyor.

Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avanslar ve bonus kullanımları kampanya kapsamı dışında olup, online harcamalar kampanyaya dahil.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.