Bayramların olmazsa olmazı! O ürüne dev indirim geldi

Bayramların olmazsa olmazı! O ürüne dev indirim geldi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, bayram sofralarının vazgeçilmezi olan o ürüne dev indirim geldi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Gaziantep'in önde gelen baklava üreticilerinden biri olan Antepsan Baklava, birinci kalite baklavanın fiyatını 950 liradan 599 liraya düşürdü.

Firma yönetim kurulu üyesi Murat Bakır, son zamanlarda sürekli zam haberlerinin gündemi meşgul ettiğini belirterek, "Bayramda herkes baklava yiyebilsin diye zam yerine indirim yapma kararı aldık" dedi.

aw225492-09.jpgKurban Bayramı öncesinde, Gaziantep ile özdeşleşmiş olan baklava üretiminde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Gaziantep'in önde gelen baklava firmalarından Antepsan Baklava, bayrama özel olarak fiyatlarda indirim yaparak vatandaşa jest yaptı.

Firma, 950 lira olan birinci kalite baklavanın fiyatını 599 liraya indirirken, Murat Bakır, ülkede sürekli zam haberlerinin olduğu bir dönemde firma olarak tersine indirim kararı aldıklarını ve bu yönde adım atan ilk firma olduklarını vurguladı. Bakır, "Bayramda herkesin baklava yiyebilmesi için zam yerine indirim yapma kararı aldık" dedi.

aw225492-08.jpg"HER VATANDAŞ BAKLAVAYA ULAŞSIN DİYE İNDİRİM YAPTIK"

Murat Bakır, bayram öncesi vatandaşları düşünerek önemli bir indirim yaptıklarını belirterek, "Bu indirim halkımız için yapıldı. Bayram öncesi işlerimiz çok yoğun. Herkes baklavaya ulaşabilsin diye güzel bir indirim yaptık. Bu fiyatı bayramdan sonra da korumak istiyoruz. Fiyatlar çok yükseldi ve baklava herkes için erişilebilir olmaktan çıktı. Gaziantep'te gastronomi sektöründe yaşanan fiyat artışlarının farkındayız. Biz ezberleri bozarak indirim yaptık. Baklavamız coğrafi işaretli bir ürün olduğu için kaliteden ödün vermeden her vatandaşın alabileceği bir fiyat sunduk" dedi.

aw225492-07.jpg"PİYASADA BİRİNCİ SINIF BAKLAVA 950 TL, BİZ 599 TL'YE İNDİRDİK"

Yaptıkları indirimin detaylarını paylaşan Bakır, "Piyasada birinci sınıf baklava 950 TL, biz ise bu fiyatı 599 TL'ye indirdik. Bu fiyat, maliyetimizin altında olsa da bu sene fıstık rekoltesi yüksek görünüyor. Fıstık fiyatlarının düşeceğini düşünüyoruz. Bayramdan sonra da bu fiyatları korumayı ve daha da indirmeyi hedefliyoruz. Baklava bayramların vazgeçilmez tatlısıdır. İndirimlerimizle ilgili olumlu tepkiler aldık. Vatandaşlarımızın lezzetli bir bayram geçirmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

aw225492-06.jpg"BAYRAM ÖNCESİ HER YERE BAKLAVA GÖNDERİYORUZ"

Bayram öncesi yoğunluklarının arttığını ve dünyanın dört bir yanına baklava gönderdiklerini söyleyen Murat Bakır, "Amerika, Dubai, İsviçre Davos gibi yerlere ve Türkiye'nin büyük şehirlerine 1 günde teslim şartıyla baklava gönderiyoruz" dedi.

Baklava İmalathanelerindeki Meşakkatli Yolculuk Baklava ustaları, hamuru kağıt inceliğinde açarak, Antep fıstığı ve sadeyağ ile harmanladıktan sonra odun ateşiyle ısıtılan taş fırınlarda pişiriyor. Şerbetle buluşturulan baklavalar, tüketilmeye hazır hale geliyor. Gaziantep baklavası, Kurban Bayramı'nda Türkiye'nin 81 iline ve dünyanın pek çok ülkesine gönderiliyor.

aw225492-09-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.