Beğeni uğruna iki cana kıydı ‘Sosyal medyadaki videoları ortaya çıktı’

Beğeni uğruna iki cana kıydı ‘Sosyal medyadaki videoları ortaya çıktı’

Mardin'de yaya geçidinde yürüyen iki çocuğa çarparak canlarına kıyan sosyal medyada fenomeni, hız yaptığı videolar paylaştığı ortaya çıktı.

Mardin'de yaya geçidinde yürüyen iki çocuğa çarparak canlarına kıyan Nurullah Çiçek, sosyal medyada fenomen olma hevesi uğruna hız yaptığı videolar paylaştığı ortaya çıktı. Anneler, "Fenomenlik uğruna iki cana kıydı" diyerek isyan etti.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

14 Temmuz akşamı Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesi'nde meydana gelen kazada Nurullah Çiçek'in kullandığı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki İbrahim Halil Bumanhan ve 11 yaşındaki Orhan Kemal Duva'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan çocuklar, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

640xauto-40.webp

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ HEVESİ CANLARA MAL OLDU

Kazanın ardından tutuklanan Çiçek'in sosyal medyada aracıyla hız yaptığı videolar paylaştığı ve bir videosunda 180 kilometre hızla gittiği ortaya çıktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da paylaşımların altına "cani", "katil" gibi kelimeler yazdı.

640xauto-39.webp

ANNELER ADALET BEKLİYOR

Kazada hayatını kaybeden çocukların anneleri, sürücünün en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyerek, "Fenomenlik uğruna makas atarak, trafik kurallarını ihlal ederek 2 çocuğun canına kıyıyor. En ağır şekilde ceza almasını istiyoruz. Hiçbir şekilde oradan çıkmasını istemiyoruz. Bizim içimizi soğutacak tek şey onun en ağır şekilde ceza almasıdır. Fenomenlik uğruna sürekli makas atarak başka canlar ölmesin, başka anneler bizim yaşadığımız acıları yaşamasın istemiyoruz. Adaletimize güveniyoruz. İnşallah o oradan çıkmayacak. Adalet Bakanlığı'na çağrımız; onun oradan hiçbir şekilde çıkmaması, en ağır şekilde cezalandırılmasıdır. Herkesin sesimizi duymasını istiyoruz. Canımız o kadar çok yandı ki, diyecek söz bulamıyoruz artık" diye konuştu.

640xauto-42.webp

640xauto-38.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.