Birlikte 'swinger' partilerine katıldığı kadının kızını istismar etti ‘'Soyup çıplak fotoğraflarımı çekti...'

Birlikte 'swinger' partilerine katıldığı kadının kızını istismar etti ‘'Soyup çıplak fotoğraflarımı çekti...'

Cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını telefonuna kaydeden mahalle muhtarı M.M. (54) ile kayıtları yaptığı öne sürülen anne M.A.'nın yargılandığı davada savcı mütalaasını verdi.

Konya'da, 17 yaşındaki S.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan mahalle muhtarı M.M. (54) ve anne M.A. (48), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 25'er yıla kadar hapis cezası aldı.

M.M., S.A. ile birlikte yaşadığı ve 'swinger' partilerine katıldığı M.A.'nın kızıydı. Savcı mütalaasında, M.M.'nin S.A.'yı istismar edip, cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını kaydettiğini, M.A.'nın da bu kayıtlara ortak olduğunu belirtti.

Soruşturma sonucunda, M.M. ve M.A.'nın 2018 yılından beri birlikte yaşadıkları ve ara sıra swinger partilerine katıldıkları ortaya çıktı. S.A., M.M.'nin istismarlarının 14 yaşındayken başladığını ve 3 yıl boyunca devam ettiğini ifade etti. M.M. ise ilişkiyi itiraf ederek fotoğrafların birçoğunun M.A. tarafından çekildiğini savundu.

“SESSİZ KALDIM”

S.A., Çocuk İzleme Merkezi'nde verdiği ifadede, şu anda 17 yaşında olduğunu ve M.M.'nin kendisine yönelik istismarlarının son 3 yıldır ara ara devam ettiğini belirtti. S.A., ifadesinde, "O dönemlerde yaklaşık 14 yaşındaydım. M.M., bana karşı oldukça iyi ve samimi davranıyordu. Ancak zamanla, dokunmaya, okşamaya ve çıplak fotoğraflarımı çekmeye başladı. Bu durumdan rahatsız oluyordum fakat annemin üzülmesini istemediğim için sessiz kaldım. M.M., bize maddi ve manevi yardımlarda bulundu. Olayları anneme hiç anlatmadım. M.M.'den şikayetçi değilim" şeklinde konuştu.

18956042-728xauto.webp

“FOTOĞRAFLARI ANNESİ ÇEKTİ”

M.A. ise ifadesinde, "M.M. ile 2018 yılında tanıştık. Bazı dönemlerde swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflar hakkında herhangi bir bilgim yok" dedi.

Muhtar M.M., S.A. ile ilişkisi olduğunu kabul ederek, "Telefonumda bulunan fotoğrafların çoğunu annesi çekti. Bu fotoğraflardan habersiz olmam mümkün değil" ifadesinde bulundu. Hem Muhtar M.M. hem de anne M.A. tutuklandı.

Savcı, Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada M.M. ve M.A. için yanlış yayınların üretiminde çocukları kullanmak ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlamalarıyla 25'er yıla kadar hapis cezası istedi. Mahkeme, S.A.'nın kemik yaşının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na başvurdu ve duruşmayı erteledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.