Kliması bozuk otel odasını böyle protesto etti: Rus turistin tek itirazına verilen yeni oda ona da verildi

Kliması bozuk otel odasını böyle protesto etti: Rus turistin tek itirazına verilen yeni oda ona da verildi

Antalya’daki bir otelde bazı odaların klimalarının bozuk olması kriz getirdi. Türk müşteri çareyi yemekhanede ilginç bir protesto düzenlemekte buldu.

Antalya'nın Belek bölgesindeki bir otelde meydana gelen olay, bir Türk müşterinin ısrarı sonucu sosyal medyada büyük ilgi topladı. Müşterinin, yaşadığı sorunu çözmek için başlattığı protesto amacına ulaştı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tweet attım, 1 saat sonra sorun çözüldü. Tesadüf mü? Teşekkürler Twitter/X" şeklinde bir ifade kullanarak durumu dile getirdi.

otel3.jpg

YATAĞINI YEMEKHANEYE TAŞIYIP UZANDI

Belek'teki bir otelde tatil yapmak isteyen bir müşteri, odasındaki klimanın çalışmaması nedeniyle ilginç bir protestoya imza attı. Müşteri, odasındaki yatağı yemekhaneye taşıyarak, oradaki çalışan klima altında uyumaya karar verdi.

Bu durumu 5 kez otel yetkilileriyle görüşerek çözmeye çalışan müşteri, çözüm bulunamayınca yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Paylaşım kısa sürede viral olunca otel yönetimi, Türk vatandaşın talebini yerine getirerek sorunu çözdü.

RUS TURİSTİN TEK İTİRAZI YETMİŞTİ

X sosyal medya platformunda ‘Cenk Bey’ adlı kullanıcı adıyla paylaşım yapan vatandaş, Belek'te bir otelde tatil yaparken oteldeki klimaların çalışmadığını keşfetti. Otelde sadece bazı odalarda klima olduğunu ve bu odaların bazı müşterilere ayrıldığını fark etti.

Özellikle bir Rus turistin şikayeti üzerine klimalı bir odaya alındığını gözlemledi. Bu durumu düzeltmek için otel yetkilileriyle defalarca görüşmeye çalışan Cenk Bey, talebine rağmen klimalı bir odaya geçirilmedi. Gece boyunca iki saatte bir resepsiyona inerek durumu çözmeye çalıştı, fakat her seferinde olumsuz yanıt aldı. Bu süreç sonucunda mağduriyetini sosyal medya üzerinden duyurdu.

otel2.jpg

SIRADIŞI PROTESTO AMACINA ULAŞTI

Kendisinin tüm kibarlığına rağmen otel yönetimi tarafından ciddiye alınmadığını ifade eden müşteri, çareyi sessiz protestosunda buldu. Odasındaki yatağını klimaları çalışan yemekhaneye sürükleyerek götüren vatandaş, burada yatmaya başlamasının ardından başına çok sayıda otel görevlisinin toplandığını ifade etti ve durumun video kaydını da aldı.

Otel yönetimi, Türk müşteriyle önce bir tartışma yaşadı ancak sorun çözüme kavuşturuldu. Müşteriye yeni bir oda verildiği açıklandı. Böylece eylem sonlandırıldı. Mağdur olan müşteriye protestosu nedeniyle sosyal medyada destek mesajları yağdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.