Böyle ev sahibi düşman başına! Kiracısına iç çamaşırı giydirip domuz bağı ile bağladı

Böyle ev sahibi düşman başına! Kiracısına iç çamaşırı giydirip domuz bağı ile bağladı

Bursa'da ev sahibi ve kiracı arasında yaşananlar pes dedirtti. Kiracısına iç çamaşırı giydirdi.

Bursa'da yaşanan akıllara durgunluk veren olayda, Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinden kiraladığı odada başına gelmeyen kalmadı. Mehmet Ö., Ozan U.'nun evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı ve kısa süre sonra eve girip çıkanlarda rahatsız olup ayrılmak istediğini ev sahibine bildirdi.

3 gün kaldığı evden ayrılmak isteyen kiracı parasını geri almak için Ozan U.'ya başvurduğunda ise cep telefonunu verdiği ve 10 gün sonra konuşmak için tekrar çağırdığı bir anda işkenceye maruz kaldı.

Olayda, Mehmet Ö.'ye evde bulunan arkadaşlarıyla birlikte demir çubuk ve sopalarla işkence yapıldı. Elleri arkadan bağlanan Mehmet Ö.’ye kadın kıyafetleri giydirilip fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

80917-4.jpg

Olaya karışan 5 kişi hakkında 2 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezaları talep edilen bir dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D., 4. duruşmada tahliye edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Mehmet Ö. yaşadığı dehşeti ise verdiği ifadede anlattı. Ağlayarak ifade veren Mehmet Ö., Ozan D.’nin telefonu verdikten 10 gün sonra telefon açıp helalleşmek için kendisini çağırdığını anlattı. Ever gittikten sonra başına gelenleri Mehmet Ö. şöyle anlattı: “Eve girince iki arkadaşı ile kapıyı kilitleyip, bana saldırdılar. Demir çubuk ve büyük bir sopayla acımasızca vurdular. Beni çok fena dövdüler. Evi bildiğim için tuvaletimin geldiğini söyledim. İzin verdiler. Tuvaletin havalandırma boşluğundan bağırıp, yardım istedim. Sesimi duyuramadım. Bunun üzerine kapıyı kırıp, tuvaletten beni çıkarttılar. Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler"

80917-2.jpg

KADIN ÇAMAŞIRI GİYDİRİP OYNATMIŞLAR

Mehmet Ö., evde kaldığı ikinci gün, Ozan'ın üst katta oturan babasının eve gelip, kendisine iki tokat attığını söyledi. Sonrasında ise eşi yanına gelip, kadın iç çamaşırlarını kendisine giydirdiğini ve müzik eşliğinde oynatıp fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaştığını söyledi.

80917.jpg

Canının çok yandığını söyleyen Mehmet Ö., sosyal medyadaki paylaşımı gören sanıklardan Volkan K.'nın eşi eve gelip, kendisini kurtarıp polise getirdiğini söyledi.

Tutuklu olarak hazır bulunduğu duruşmada savunmasını yapan Ozan U. ise, "Evimin odasını verdiğim Mehmet Ö. telefonumu çaldı. Üstelik bana ve eşime küfretti. Ben de kendisini dövdüm. Olay, bundan ibaret hakim bey" ifadelerini kullandı.

xsdfbghfgbfdgfd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.