Bu bankada hesabı olanlar yaşadı ‘Hesaplarına 400 TL iade edilecek’

Bu bankada hesabı olanlar yaşadı ‘Hesaplarına 400 TL iade edilecek’

O bankadan hesabı olanlara 400 TL iade edilecek. Yüzleri güldürecek haber geldi.

Bankalar her ay kampanyalarını güncelleyerek müşterilere cazip fırsatlar sunmaya devam ederken bu süreçte birbiri ile rekabet ediyor.

Özellikle bünyesinde müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar vatandaşa özel olarak kampanyalar sunarak, daha da büyümeyi hedefliyor. Promosyon ücretleri ile daha önce gündeme gelen Garanti Bankası’ndan dikkat çeken kampanya geldi.

sube.jpg

8 Haziranda son bulacak kampanya için, Migros Yemek ile Garanti Bankası anlaşma sağlandı. MYEMEK24 kodunu kullanarak bankaya ilk defa müşteri olacak olan kişilere 400 TL indirim sağlanacak. 8 Mayıs'ta başlayan kampanyandan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 8 Haziran'a kadar başvuru yapabilir.

300 TL BONUS KAZANACAKLAR

Garanti BBVA Mobil'i indirip hesap açan ve MYEMEK24 promosyon kodunu kullanan bireysel müşteriler, Migros Yemek platformunda 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 400 TL indirimden yararlanabilecek.

62070dcd45d2a0c0140aea5c.webp

Ayrıca kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra onay alan ve kredi kartı ile aynı tutarda alışveriş yapan müşteri 300 TL'lik indirim hakkından da faydalanabilecek. Böylece İlk 400 TL'lik Migros Yemek alışverişlerinde vatandaşlar 300 TL bonus kazanma fırsatı kazanacak.

Garanti Bankası’nın kampanyasının detaylarına resmi internet sitesinde ulaşabilirsiniz. 400 TL indirim fırsatından faydalanabilmek önce, mobil üzerinden bankanın müşteri olunması gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.