Buldukları şeyle hayatları değişti! Gördükleri karşısında şoke oldular

Buldukları şeyle hayatları değişti! Gördükleri karşısında şoke oldular

Bir çift, mıknatıs avıyla yaptıkları keşifler sayesinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

New York eyaletinde ikamet eden James Kane ve Barbie Agostini, pandemi döneminde hobi olarak başladıkları mıknatıs avı sayesinde ilginç keşiflere imza attı. YouTube'da deneyimlerini paylaşan ikili, son olarak gizemli bir kutu buldu ve kutuyu açtıklarında 78 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 215 bin TL) nakit parayla karşılaştı.

James Kane ve Barbie Agostini, pandemi sürecinde zaman geçirmek için mıknatıs avına merak sardı. İkili, nehirlerde mıknatıs takılı oltayla çeşitli keşifler yaparak bu hobilerini sürdürdü.

ekran-goruntusu-2024-06-06-133209.png

Çift, II. Dünya Savaşı'ndan kalma el bombaları, madeni paralar ve eski mücevherler gibi heyecan verici buluntular keşfetmek ve YouTube'da vlog olarak paylaşmak amacıyla sık sık nehir kenarlarına gitti. Queens'teki Flushing Meadows Corona Park'ta gerçekleştirdikleri bir mıknatıs avı sırasında mıknatıslarına gizemli bir kutu takıldı.

Kane ve Agostini, kutuyu açtıklarında büyük bir sürprizle karşılaştı: 78 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 215 bin TL) nakit para buldular. Yerel haber kaynağı konuşan James Kane, "Daha önce birçok kasa bulduk, bu mıknatıs avcısının yaptığı şeydir ama bu bambaşkaydı. Resmen hayatımızı değiştirdi. Gördüklerimize inanamadık. Kendimizi kaybettik," dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.