Bunu yapana ekmek indirimli verilecek! Duyan soluğu fırında aldı

Bunu yapana ekmek indirimli verilecek! Duyan soluğu fırında aldı

Şimdiye kadar ne görülmüş ne de duyulmuş bir kampanya o fırından geldi. Bunu yapan vatandaşlara ekmek indirimli verilmeye başlandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren müşterilere ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı.

Doğayı koruma amacıyla ilçedeki dört şubesinde kampanya başlattığını belirten fırıncı Haydar Doğan, müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti. İlçede 200 gram ekmeğin 8 TL'ye satıldığını belirten Doğan, kendi poşetini getirenlere bu ekmeği 7 TL'ye verdiklerini söyledi.

aw231302-04.jpg

Yaklaşık 10 yıldır Bozüyük'te fırıncılık yaptığını belirten esnaf Haydar Doğan, "Dört şubemiz var ve bir kampanya başlatmayı düşündük. 200 gram ekmeğimizi 8 TL'ye satarken, kendi poşetini getirenlere 7 TL'ye vermeye karar verdik. Poşetlerin çevreye çok zarar verdiğini biliyoruz, bu nedenle doğayı koruma adına böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanya sayesinde hem doğayı korumuş hem de vatandaşımıza daha uygun fiyatla ekmek sunmuş oluyoruz. Müşterilerimiz kampanyayı duyduktan sonra bize sordular, memnun kaldılar ve ne kadar süreceğini merak ettiler. Biz de kampanyayı mümkün olduğunca uzun süre devam ettirmeye çalışacağız," dedi.

aw231302-03.jpg

aw231302-02.jpg

aw231302-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.