Canan Karatay üstüne basa basa tavsiye etti. O ilde üretiliyor 81ile dağılıyor

Canan Karatay üstüne basa basa tavsiye etti. O ilde üretiliyor 81ile dağılıyor

Canan Karatay, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Hatay'da üretilen ve Türkiye genelinde aktarlarda kolayca bulunabilen bu doğal sabun, cilt bakımını radikal bir şekilde değiştiriyor. Karatay'ın da kullandığını ve önerdiğini belirttiği bu sabun, doğal cilt bakımı konusunda etkili bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Zeytinyağlı sabun, içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde ciltteki sivilce ve akne gibi sorunların giderilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca cildi nemlendirerek, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına katkı sağlıyor. Kimyasal içermeyen bu doğal ürün, serbest radikallerin neden olduğu cilt hasarını da en aza indiriyor.

Özellikle ciltteki kuruluğa bağlı pul pul dökülmelerin önlenmesine ve akne eğilimli ciltlerde temizlik sağlamaya yardımcı olan zeytinyağlı sabun, günlük kullanımda büyük fayda sağlıyor.

Cildinizi günde iki kez bu sabunla temizleyerek, sağlıklı ve doğal bir cilt bakımı uygulayabilirsiniz. Böylelikle kimyasal içerikli ve pahalı bakım ürünlerine gerek kalmadan, doğanın sunduğu bu mucizevi sabunun cilt sağlığınıza katkı sağladığını görebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.