Cerrahpaşa, sözleşmeli personel alacak

Cerrahpaşa, sözleşmeli personel alacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü, üniversitenin sağlık birimlerinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alacağını açıkladı. Rektörlük tarafından verilen ilanda, 4 ayrı branşta 105 sözleşmeli personel alınacağı belirtildi. 

 

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER 

İlanda, adayların ilgili 2022 KPSS (B) grubu puan türüne sahip olması gerekiyor. Ortaöğretim Mezunları için 2022 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P3 puan türü esas alınacak. 

4 BRANŞTA PERSONEL ALINACAK
Rektörlük tarafından verilen ilanda, Hemşire, Destek Personeli (Hasta bakımı ve temizliği),  Röntgen teknisyeni, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) olmak üzere 4 branşta sözleşmeli personel alınacağı açıklandı. 

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI
Adaylar başvuruları ilanın yayımlandığı (Bugün) itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://personelbasvuru.iuc.edu.tr internet adresi üzerinden kayıt oluşturularak online olarak yapılacak. Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Aday başvuruları komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 15 iş günü içinde https://personel.iuc.edu.tr/ adresinde yayınlanacak. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.