Çiftçiler bayram edecek 'Tamamen bedava oldu'

Çiftçiler bayram edecek 'Tamamen bedava oldu'

Çiftçileri sevindirecek haber geldi. O kişilere tamamen bedava oldu.

Çiftçilerin mahsullerinin tarlada kalması üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bozbey, ürünlerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılması talimatını verdi. Bu kapsamda, 17 ilçede tonlarca karpuz ve kavun dağıtıldı.

Bursa’da çiftçilerin ürünlerini tarlada 2-3 liraya satmak istemelerine rağmen talep göstermeyenler nedeniyle Bozbey, Tarım Peyzaj AŞ'ye ürünleri çiftçiden doğrudan alıp ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtma talimatı verdi.

aw255948-01.jpg

Başkanın bu hareketini hem çiftçiler hem de vatandaşlar sevinçle karşıladı. Talimatın ardından Tarım Peyzaj AŞ yetkilileri, Mustafakemalpaşa ve Karacabeyli çiftçilerle iletişime geçerek kavun ve karpuz alımlarını gerçekleştirdi. Toplanan ürünler, Bursa'nın çeşitli bölgelerinde vatandaşlara ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

aw255948-03.jpg

Bursa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 700 ton civarında ürün alımı yaparak, 17 ilçede dağıtım yapacak. Başkan Bozbey'in Mustafakemalpaşa'daki çiftçilere verdiği söz, kamuoyuyla paylaşıldıktan sonra ertesi gün ürünler hızla vatandaşlara ulaştırıldı.

aw255948-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.