CİMER'den böbreğini satışa çıkarmıştı. Haluk Levent anında harekete geçti

CİMER'den böbreğini satışa çıkarmıştı. Haluk Levent anında harekete geçti

Borçları nedeniyle umutsuzluğa düşen ve böbreklerini satışa çıkarmak isteyen yüzde 40 engelli M.T.'ye ünlü sanatçı Haluk Levent'ten sevindirici bir haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde M.T., borçlarını ödeyemediği için böbreklerini satmayı planladığını Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazdığı bir başvuruda belirtmişti.

Yüzde 40 engelli olan M.T., bankaya ve esnafa yaklaşık 100 bin lira borcu olduğunu ve bu borçları ödeyemediğini ifade etmişti. Ayrıca, borçlarını kapatmak amacıyla böbreklerini satma kararı aldığını belirtmişti.

89458713.jpg

M.T.'nin durumu sosyal medyada ve basında geniş yankı buldu. Bu gelişmelerin ardından, ünlü sanatçı Haluk Levent, M.T.'ye müjdeli bir haber verdi.

haluk-levent-ten-amerika-ya-sert-elestiri-lanet-olsun-sana-temsilciler-meclisi-1721911929-927-large.webpHaluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir hayırseverin M.T.'nin bir yıllık kira bedelini ödeyeceğini duyurdu. Levent, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir hayırsever arkadaşımız aradı ve 'Böbreğini satmasın, yarın bir yıllık kirasını ödüyoruz' dedi. Biz de az önce Mustafa’ya durumu ilettik."

ekran-goruntusu-2024-08-02-150832.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.