Cumhurbaşkanı Erdoğan Millileri tebrik etti! Hemşehrisi Barış Alper’e ise fırça attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Millileri tebrik etti! Hemşehrisi Barış Alper’e ise fırça attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024’te çeyrek finale yükselmeyi başaran Milli Takım oyuncularını arayarak tebrik etti. Hemşehrisi Barış Alper Yılmaz’a ise bakın ne dedi.

EURO 2024’te A Milli Futbol Takımımız, son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Milliler maçın bitiş düdüğüyle birlikte coşkusunu taraftarlarla birlikte paylaşırken, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile birlikte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, millilerin soyunma odasına gitti ve bizzat oyuncuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon açarak ‘Bizim Çocukları’ kutlamayı ihmal etmedi. İlk olarak Teknik Direktör Vincenzo Montella ile konuşan Erdoğan, “Adım adım takip ediyorum. Bugün de bütün heyecanımla yanınızdaydım. Teşekkür ediyorum. Bütün gönlümle sizleri kucaklıyorum.” İfadelerini kullandı. Teknik direktör Montella da desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Erdoğan Montella’nın ardından milli takım oyuncularını da tebrik etti. Öte yandan Erdoğan, Hemşehrisi olan Barış Alper Yılmaz’a da kendisinden gol beklediğini dile getirerek, “Eğer o golü atsaydın, çok daha muhteşem olacaktı.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.