CZN Burak’tan flaş itiraf! Terk edilme nedeni meğer buymuş

CZN Burak’tan flaş itiraf! Terk edilme nedeni meğer buymuş

Ünlü fenomen ve restoran sahibi CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, terk edildiğini açıkladı. Terk edilme nedeni bakın neymiş?

CZN Burak, son zamanlarda yaşadığı aile içi sorunlar ve iş hayatındaki yoğunluğu nedeniyle sıkça gündeme geliyor. Ünlü fenomen ve işletmeci, babasıyla yaşadığı anlaşmazlıkların ardından yollarını ayırarak kendi restoranını açmış ve bu süreçte sosyal medyada aktif olarak yeni mekanının tanıtımını yapmaya başlamıştı.

Ayrıca, işlerine olan yoğun bağlılığı ve Cannes'a yaptığı seyahat nedeniyle de eleştirilere maruz kalmıştı. Bu eleştiriler karşısında Cannes seyahatinin bir davetiye üzerine gerçekleştiğini ve yapılan yorumların kendisini üzdüğünü dile getirmişti.

Babasıyla yaşadığı problemler sebebiyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü fenomen CZN Burak, çok çalıştığı için terk edildiğini itiraf etti.

czn-buraktan-radikal-karar-tek-basina-calismaya-basladi-1721719253-4049-w750-h421.webp

"BENİ BIRAKIP GİTTİ"

Aramızda Kalmasın programında açıklama yapan CZN Burak, herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Fenomen isim şu ifadeleri kullandı:

“Hayatımda şu an biri yok, ama vardı. İki yıldır birlikteydik. Çok çalıştığım için benden ayrıldı. 7 yıldır tatil yapmıyorum. Bu tempom ona ağır geldi. Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi. Çünkü onu çok seviyordum.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.