Ebru Şahin eleştiri oklarının hedefi oldu! Akın Akınözü’nün annesinin cenazesinde bir tek o yoktu

Ebru Şahin eleştiri oklarının hedefi oldu! Akın Akınözü’nün annesinin cenazesinde bir tek o yoktu

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine, eski rol arkadaşı meslektaşı Ebru Şahin'in katılım göstermemesi, eleştiri getirdi. Cenaze töreninde Akınözü ile daha önce tanışmayan Hande Erçel'in bile bulunması dikkat çekti.

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi olan Özlem Akınözü için dün düzenlenen cenaze töreninde, Akınözü duygusal anlar yaşadı. Hande Erçel, Burcu Özberk, Serkan Çayoğlu gibi pek çok ünlü isim, meslektaşlarına destek olmak için törene katıldı. Ancak, Akınözü'nün eski rol arkadaşı Ebru Şahin'in törende bulunmaması, sosyal medyada dikkat çekti ve çeşitli tepkilere neden oldu.

AKINÖZÜ’NÜN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süre kanserle mücadele ettikten sonra 59 yaşında hayatını kaybetti. Özlem Akınözü için dün Vadistanbul Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi ve sonrasında Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu zor zamanında Akınözü'ne destek olmak için birçok tanıdık ve yakın dostu cenaze törenine katıldı.

0x0-1653563597391.jpg

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nün cenazesinde duygusal anlar yaşadı. Acılı anlarında onu yalnız bırakmayan arkadaşları arasında Berna Yılmaz, Tamer Karadağlı, Hande Erçel, Burcu Özberk, Bige Önal, Serkan Çayoğlu ve Hande Soral gibi tanınmış isimler vardı.

Akınözü, bu zor zamanında onlara teşekkür etti. Ancak, Akınözü'nün "Hercai" dizisindeki eski rol arkadaşı Ebru Şahin'in cenazede yer almaması ve herhangi bir taziye mesajı yayımlamaması, sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Bu durum, daha önce aralarında yaşandığı iddia edilen anlaşmazlıkların gölgesinde değerlendirildi.

maxresdefault.jpg

"SENİN ORADA OLMAN GEREKİRDİ"

İnternette bazı sosyal medya kullanıcıları Ebru Şahin'i eleştiri yağmuruna tuttu. O yorumlardan bazıları şöyle:

"Ebru, Akın'ın annesi vefat etti. Neden cenazeye katılmadın?"

"Rol arkadaşıydınız, insan baş sağlığı dilemez mi?"

"Cenazede en çok gözlerim Ebru Şahin seni aradı. Kaç yıllık rol arkadaşındı. Ne olursa olsun gitmeliydin. Bırak mesajla kutlamayı senin orada olman gerekirdi. Yazıklar olsun."

HANDE ERÇEL AĞLAMAMAK İÇİN KENDİSİNİ ZOR TUTTU

Hande Erçel'in Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılması, kişisel acısını anımsatan duygusal bir hareket olarak öne çıktı. Kendi annesini kanser nedeniyle kaybeden Erçel, bu tür acıları derinden anlayarak, Akınözü'ye destek olmak için cenazeye katıldı. Erçel'in, cenaze sırasında duygusal anlar yaşaması ve ağlamamak için kendini zor tutması, acısını hâlâ taze tutan biri olarak onun yaşadığı derin kişisel deneyimleri yansıttı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.