Serel Yereli'den tepki çeken pozlar! Babasının mezarına öyle bir gitti ki...

Serel Yereli'den tepki çeken pozlar! Babasının mezarına öyle bir gitti ki...

Ünlü oyuncu Serel Yereli, sevgilisiyle babasının mezarlığını ziyaret etti. Mini elbiseyle mezar başında poz veren güzel oyuncunun paylaşımları olay oldu.

28 yaşındaki Serel Yereli, önceki dizi çalışması olan 'Bodrum Masalı'ndaki Alara karakteri ile tanınmıştı. Ancak oyunculuk kariyerini sonlandırarak İngiltere'ye yerleşmişti. Yereli'nin sosyal medya paylaşımları ise tepkilere yol açtı.

Serel Yereli sevgilisi kim, kiminle sevgili? Oğul Avcı kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? – Referans Türk – Haber, Gündem, Son Dakika, İş ve Ekonomi Haberleri – Haberin Referans Noktası

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE BABASININ MEZARINA GİTTİ

Serel Yereli, son olarak kendisi henüz 16 yaşındayken ani bir kalp krizi geçirerek hayata veda eden babası Serdar Yereli'nin mezarına gittiği anları paylaştı.

"AİLE FOTOĞRAFI"

52 yaşında İzmir’de yaşama veda eden babasının mezarına sevgilisi Oğul Avcı ile giden Yereli, mezarlıkta çekilen karelerine; "Kocam, babamla tanıştı" ve "Aile fotoğrafı" mesajlarını yazdı.

Serel Yereli'nin mezarlık pozları tepki çekti - Resim: 3

Çiftin mezarlık başında verdiği pozları gören birçok kullanıcı "Ölüye bile saygınız kalmamış", ''Babası mezarında ters dönmüştür'' şeklinde yorumlar yaptı.

Serel Yereli'nin mezarlık pozları tepki çekti - Resim: 4

SEREL YERELİ KİMDİR?

Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir Göztepe’de doğdu. Annesi İngilizce öğretmeni Elif Yereli, babası ise eski milli hentbolcu Serdar Yereli’dir. Babasının hentbol federasyonu başkanlığı görevi nedeniyle çocukluğu farklı ülkelerde geçti.

16 yaşında babasını kaybeden Serel, Londra’da ortaokuldayken müzikal oyunculuk eğitimine başladı. Grease, Mamma Mia ve Bruleskue müzikallerinde başrol oynadı.

Serel Yereli Vefat Eden Babasının Mezarını Sevgilisiyle Ziyaret Ettiği Paylaşımla Büyük Tepki Çekti

Şarkı söylemeye 4 yaşında başlayan Serel, TÜBİTAK tarafından düzenlenen bir yarışmada “Serel’in Uzay Gemisi” adlı projesiyle ödül kazandı. 2016 yılında “Bodrum Masalı” adlı dizide zengin ama mutsuz Alara karakteriyle dikkat çekti. Yurtdışına gittikten sonra oyunculuğu bırakan Serel, şimdi Londra’da müzik alanında eğitim görüyor.

Ayrıca İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil biliyor. Boyu 1.80 metre, kilosu 59 ve burcu Koç’tur.

Serel Yereli babasının mezarını ziyaret etti! Paylaştığı pozlar tepki çekti - Magazin Haberleri

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.