Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara'ya büyük şok! Gözaltına alındı

Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara'ya büyük şok! Gözaltına alındı

Icardi ile Wanda Nara ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sona erdirmişlerdi. Icardi ile ayrılık sürecinde olan Wanda Nara, şimdi de gözaltı şoku yaşıyor.

Galatasaray'ın Arjantinli futbol yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, son zamanlarda boşanma kararı almışlardı. Wanda Nara, bu kararı resmi olarak sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Mauro Icardi ile ilgili ayrılık süreci devam ederken, Wanda Nara'nın gündemi bu kez babası Andres Nara'nın gözaltına alınmasıyla sarsıldı.

1

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, 67 yaşındaki Andres Nara, 35 yaşındaki sevgilisi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Komşuların evden gelen çığlıklar nedeniyle polisi aradığı belirtildi.

Mauro Icardi'den boşanan Wanda Nara'ya gözaltı şoku 7

GÖZALTINA ALINDI

SM Noticias'ın iddiasına göre, Wanda Nara'nın babası Andres Nara, sevgilisi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Andres Nara'nın, Tigre'deki polis karakolunda tutulduğu bildirildi.

Mauro Icardi'den boşanan Wanda Nara'ya gözaltı şoku 3

ŞİDDET İDDİASI

Buenos Aires eyaletinde, Tigre'de yaşayan çiftin evinden kavga sesleri gelmesi üzerine komşular polisi aradı. Polis, eve geldikten sonra Alicia Barbasola ile görüştü ve genç kadın, Andres Nara'nın kendisine şiddet uyguladığını belirtti.

Mauro Icardi'den boşanan Wanda Nara'ya gözaltı şoku 2

Polis merkezine götürülen Andres Nara, sevgilisinin daha önce de şiddet gördüğünü beyan etmesi üzerine gözaltına alındı.

Barbasola'nın ifadesinde, bu tür bir olayın ilk defa yaşanmadığını söylediği öne sürüldü. Polis raporunda, Andres Nara'nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanacağı bilgisi yer aldı.

Mauro Icardi'den boşanan Wanda Nara'ya gözaltı şoku 5

Mauro Icardi'den boşanan Wanda Nara'ya gözaltı şoku 6

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.