Tuba Büyüküstün’den Seda Bakan'a büyük ayıp! Konuşurken araya girdi 'ortam buz kesti'

Tuba Büyüküstün’den Seda Bakan'a büyük ayıp! Konuşurken araya girdi 'ortam buz kesti'

Zeytin Ağacı dizisinin galasına Tuba Büyüküstün’ün tavırları damga vurdu. Büyüküstün önce Seda Bakan’ın sözünü kesti, sonra da “Seda sus artık” diyerek tepki topladı.

Netflix adlı dijital yayın platformunun sevilen Türk dizisi Zeytin Ağacı’nın 2. Sezon galası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizinin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan gibi isimler yer aldı.

Birçok izleyicisi olan dizinin galasına ise yaşanan gerginlik damga vurdu. Şakaya vurulan olay, oyuncu Seda Bakan’ın konuşma yaptığı sırada yaşandı. Oyunculardan Tuba Büyüküstün, Seda Bakan’ın sözünü keserek kullandığı ifadelerle dikkat çekti. O anlar, diğer oyuncular tarafından şakaya vurulsa da ortam bir anda buz kesti. Oyuncu Boncuk Yılmaz’ın “Yapmayın, birbirinizi patlatmayın” ifadeleri ise dikkat çekti.

“BEN SENİ TANIMIYORDUM”

Oyuncu ve model Tuba Büyüküstün, Seda Bakan’ın konuşması sırasında söylediği “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca…” ifadelerine karşılık olarak sözünü keserek “Ben seni tanımıyordum, Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun” ifadelerini kullandı. Alaycı bir tavırla söylediği sözler ortamda soğuk rüzgarlar estirince diğer oyuncular ortamı yumuşatmaya çalıştı. Boncuk Yılmaz’ın o anlarda “Yapma, yapma” sözleriyle gülerek şakaya vurmaya çalıştığı görüldü.

Rıza Kocaoğlu, “Yıllardır tanıyor gibiydik” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı ancak Tuba Büyüküstün, “Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?” diyerek tartışmayı sürdürdü.

gseqj-cw8aab8-m.jpg

“TAMAM SEDA SUS ARTIK”

Durumu tartışmaya çevirmek istemeyen Seda Bakan, “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” diyerek Büyüküstün’e yanıt verdi.

Bunun üzerine Tuba Büyüküstün’ün gözlerini devirerek ve muzip bir gülüş takınarak “Ha sen tanıyordun evet” dediği dikkat çekti. Tartışmanın uzayacağını sezen Kocaoğlu ise “Buna devam edecek miyiz” şeklinde bir soru yöneltti.

magazin1.jpg

O anlarda Yılmaz ise “Yapmayın, birbirinizi patlatmayın” ifadelerini kullandı. Büyüküstün ise “Tamam sus artık, Seda sus” diyerek tepkilerin odağındaki isim oldu.

Sosyal medyada Tuba Büyüküstün’ün tavırları çok fazla eleştiri yağmuruna tutuldu.

YORUMLAR BİRBİRİ ARDINA GELDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Tuba Büyüküstün’ün tavırları birçok kişi tarafından eleştirilirken, Seda Bakan’a övgüler yağdırıldı.

Büyüküstün ile ilgili şu ifadeler dikkat çekti:

sosyqal-medya.jpg

sosyal.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.