Seksenler dizisinin yıldızıydı: Aniden oyunculuğu noktaladı! Yeni mesleği şaşkına çevirdi

Seksenler dizisinin yıldızıydı: Aniden oyunculuğu noktaladı! Yeni mesleği şaşkına çevirdi

Bir dönemin efsane dizisi Seksenler’deki başarılı oyuncu, mesleğini bırakıp yepyeni bir mesleğe geçiş yaptı.

Türkiye'deki popüler dizilerden "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler"deki rolleriyle tanınan başarılı bir oyuncu Erdem Baş’tan dikkat çeken bir haber geldi.

İki yıl önce Green Card çekilişi kazanarak Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Baş, yeni yaşamında yeni bir işe başladığını duyurdu. Amerika'ya yerleştikten sonra da Türkiye ve dünya gündemine dair yorumlarıyla dikkat çeken Baş, sosyal medya üzerinden hayranlarıyla bu yeni gelişmeyi paylaştı.

oyuncu-erdem.webp

ÖNCE TAŞINDI SONRA YENİ MESLEĞİNE ATILDI

Oyunculuğu bıraktıktan sonra hangi mesleğe atıldığı merak uyandıran oyuncu Erdem Baş, yeni mesleğini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. Deneyimlerini anlatan Baş, "IT konusunda eğitim veren bir kurumun sahibi olan arkadaşımın büyük desteğiyle iki ay önce IT öğrenmeye başladım. İki aydır hayatım değişti" şeklinde konuştu.

nvslkjdvn-4s0x-headline-ty9d.jpg

KURS ORTAKLIĞINA BAŞLADI

Yurt dışına yerleşeli 2 yıl olduğunu aktaran ünlü oyuncu, arkadaşının desteğiyle IT öğrenmeye başladığını, yeni şeyler öğrenip keşfetmenin kendisini iyi hissettirdiğini anlattı.

erdem-bas.webp

Baş, “Öğrencisi olduğum kursun daha sonra ortağı olmak ise benim için bambaşka bir durum.” ifadelerini kullandı. Mesleğiyle alakalı YouTube kanalında da paylaşımlar yapacağını ifade eden Baş, 6-8 ayda kariyer basamaklarının tırmanılabileceğini açıkladı.

vnlskjdvndklvjn-s5uk-headline-h7fc.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.