Dilan Polat davasında yeni gelişme! O isim şikâyetini geri çekti

Dilan Polat davasında yeni gelişme! O isim şikâyetini geri çekti

Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarının yanı sıra güzellik merkezi kurşunlatma suçlamasıyla süren Dilan Polat davasında o isim şikâyetini geri çekti.

Dilan Polat davasında yeni bir gelişme yaşandı. Güzellik merkezi sahibi olan ve Dilan Polat’ın eski arkadaşı Banu Parlak, şikayetini geri çektiğini dikkat çeken detayıyla birlikte paylaştı.

GÜZELLİK MERKEZİ KURŞUNLANMIŞTI

Güzellik merkezi sahibi olan fenomen isim Banu Parlak, aylar önce kurşunlanan işletmesiyle ilgili Dilan Polat ve Engin Polat çiftini sorumlu tutmuş, cezaevindeki iki isimden şikayetçi olmuştu.

Olayla ilgili geçtiğimiz günlerde görülen duruşma kapsamında Dilan Polat, Engin ve Sezgin Polat’ın azmettirme suçundan ceza almaları istendi. 25 Nisan’da Küçükçekmece Adliyesi’nde davanın ilk duruşması görülmüş, Polat ailesinin tutukluluklarının devamına karar verilmişti.

2023/10/13/dilan-polat-2.jpg

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİĞİNİ SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Duruşmanın görülmesinin üzerinden bir ay geçtikten sonra Banu Parlak, şikayetinden vazgeçtiğini açıkladığı bir paylaşımda bulundu. Parlak, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Dilan Polat ile ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına ikna olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamadaki “Nilda Polat” detayı ise dikkat çekici bir ayrıntı oldu.

Parlak, eski arkadaşı Dilan Polat ve ailesiyle bu süreçte iletişim kurduklarını, yaşadığı zor zamanlarla ilgili konuştuklarını ifade etti.

2023/10/16/dilan-polat-ve-engin-polat-sorusturmasinda-yeni-detaylar-4-ayri-suc-13-supheli.jpg

“DOSYA BENİM İÇİN KAPANMIŞTIR”

Öte yandan Nilda’nın sözlerinden de bahseden Parlak şu ifadeleri kullandı:

“Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık. Yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık. Nilda’nın bana Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır. Ben bu zamana kadar karşımda muhatap bulamıyordum, avukatım ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucu olayı direkt şahısların kendisinden dinlememiz gerektiği kanısına vardık. Avukatım sayesinde sonunda bana durumu net izah edebilecek bir muhatap buldum. Durumu detaylı olarak dinledim. Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle de kendileri hakkında şikayetten vazgeçtim. Umarım adalet yerini bulur.”

w56e65yy6yr.jpg

DİLAN POLAT ADLİ TIP’A GETİRİLDİ

Adli süreç kapsamında Dilan Polat’ın bugün Adli Tıp Kurumu’na getirildiği öğrenildi. Muayenesinin ardından tahliyesine karar verilip verilmeyeceği ortaya çıkacak olan Polat’ın sağlık durumu detaylı şekilde incelenecek.

Dilan Polat, geçtiğimiz ay görülen duruşma sonrasında cezaevinde sinir krizi geçirerek kendisine zarar vermişti. Bunun üzerine avukatları tahliyesini talep etmişti. Polat, yapılan inceleme sonrasında tahliye alabilir veya tutukluluğunun devamına karar verilebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.