Dinçer Güner bugün olacaklar için uyardı: Duygularınızın sizi yönetmesine izin vermeyin

Dinçer Güner bugün olacaklar için uyardı: Duygularınızın sizi yönetmesine izin vermeyin

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Ay'ın tüm gün Kova burcunda seyahat etmesiyle ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu.

Astroloji, birçok kişi tarafından sıklıkla önemli kabul edilir.

Güneş'in, Ay'ın ve gezegenlerin hareketlerinin, duygularımız ve kişiliklerimiz üzerinde etkili olduğu düşünülür.

Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek açıkladı! 2 burç para kaybedecek, 3 burç boşanacak

Ünlü astrolog Dinçer Güner, burçların özellikleri, gökyüzü olayları ve gelecekteki olasılıklar hakkında yaptığı güvenilir yorumlarla tanınmaktadır.

Güner, sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşımlarına devam ediyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "ÖZGÜRLÜK ZAMANI" başlığı altında, Ay'ın tüm gün Kova burcunda seyahat edeceğini söyleyerek şu şekilde açıkladı:

Ay duygularımızı, hislerimizi temsil eder, Kova ise tam anlamıyla zeka küpü, bağımsızlığın bayraktarı. Bu ikisi bir araya gelince ne olur? Tabii ki duygu dünyamız bir anda bilim kurgu filmine döner!

Ay Kova'ya geçtiğinde, duygusal anlamda özgürleşiyoruz. Yani, duygularımızda bir özgürlük rüzgarı esiyor. Kalbimizin ortasına bir rüzgar gülü yerleştirsek, dönmeye başlar. Sanki içimizde bir "Aman canım, herkes kendi yoluna, herkes kendi kafasına!" havası esiyor. Her şey daha bir mantıklı, daha bir objektif sanki.

Normalde dert edip durduğumuz şeyler bir anda "Eee, yani ne var bunda?" kıvamına geliyor. Özellikle ilişkilerde, "Biraz mesafe iyidir, herkesin biraz özgürlüğe ihtiyacı var" moduna geçiyoruz. Eş dost, sevgili, aile; herkesle aramıza ufak bir mesafe koyup, kendi başımıza kalmak isteyebiliriz. Tabii bu, "Sizi sevmiyorum" anlamına gelmiyor, sadece "Biraz kafa dinleyelim" durumu.

Bu dönemde, beyin fırtınaları yapmaya bayılıyoruz. Toplanın, topluca icatlar çıkarıyoruz! Değişik projeler, farklı fikirler havada uçuşuyor. Yani, Ay Kova'dayken, aklımız dumanı tüten bir laboratuvar gibi çalışıyor. Yaratıcı çözümler bulmak, yenilikçi projeler üretmek için müthiş bir zaman. Kim bilir, belki de dünyanın en parlak fikri bu süreçte ortaya çıkacak, kimin aklına gelir?

dincer.jpg

KOVA BURCU ÖZELLİKLERİ

Kova burcu erkeği: Evcimen olmaktan ziyade dışarıda bir hayatı tercih eden, arkadaşlıkları aileden önce gelen, farklı ve sıradışı erkeklerdir. Zeka ve akılcılıkları ile yol gösterirler, vizyoner bakış açılarıyla yaşadıkları topluma etki ederler.

Kova burcu kadını: Farklıdır, sıradışıdır, zekidir. Ona ayak uydurmak çok da kolay değildir, bulunduğu ortamla uyumunu kendi yaratır. Oldukça sosyal ve arkadaş canlısı olsalar da eş seçimleri zordur. Teknolojik cihaz ve araçlar vazgeçilmezleridir.

Güneş Sistemi'ndeki Gezegenler ve Daha Fazlası - Tamindir

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.