Simpsonların bir kehaneti daha gerçek oldu! Yıllar önce resmen izleyiciye göstermişler

Simpsonların bir kehaneti daha gerçek oldu! Yıllar önce resmen izleyiciye göstermişler

Simpsonların bir kehaneti daha gerçekleşti. Yıllar önce o sahneyi milyonlarca kişiye izletmişler.

The Simpson’s dizisi 1989 yılında ABD’de yayın hayatına başladı. 35 sezondur aralıksız yayınlanan ünlü animasyon dizisi kehanetleri ile dünyada büyük bir popüleriteye ulaştı.

Simpsonlar dizisi, geleceğe yönelik tahminlerinin bir kez daha gerçekleşmesiyle gündemde yer aldı. Grönland kıyılarında üç gözlü bir balığın keşfi, sosyal medyada yeni bir Simpsonlar kehaneti olarak yorumlandı.

Dizinin hayranları, 1990'lı yıllarda yayınlanan bir bölümde bahsedilen üç gözlü balığın keşfini hatırlatarak, dizinin ileri görüşlülüğünü bir kez daha kanıtladığını belirttiler. Simpsonlar dizisi, daha önce Donald Trump'ın başkan olmasından koronavirüs pandemisine kadar birçok olayı önceden tahmin etmişti.

640xauto-001.webp

Grönland'da bulunan üç gözlü balık, sosyal medya kullanıcılarının "Her Garajda İki Araba ve Her Balıkta Üç Göz" adlı bölümü hatırlamalarına yol açtı. Bu bölümde, nükleer santralin çevreye verdiği zararlar sonrasında oltayla tutulan üç gözlü bir balık yer almıştı.

simson3.webp

Sosyal medyada bu kehanet büyük yankı uyandırdı. Reddit kullanıcılarından biri durumu, "Demek Springfield Grönland'daymış" diyerek espriyle yorumladı. Başka bir kullanıcı ise, "Simpsonlar'ın bir kehaneti daha gerçek oldu" diyerek olaya dikkat çekti.

090.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.