Dinçer Güner 'Haydi yapın şovunuzu' diyerek açıkladı: Çarşamba gününe kadar etkisi sürecek

Dinçer Güner 'Haydi yapın şovunuzu' diyerek açıkladı: Çarşamba gününe kadar etkisi sürecek

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Güner, Merkür ile Satürn arasında oluşacak üçgen açının 3 gün boyunca etkili olacağını söyledi.

Dinçer Güner, burçların özellikleri, astronomik olaylar ve gelecekteki olasılıklarla ilgili güvenilir analizleriyle tanınan bir isimdir.

Önde gelen astrologlardan biri olan Güner, astroloji meraklıları için her gün değerli yazılar kaleme alarak takipçilerine önemli bilgiler sunuyor.

Bugün çok önemli bir gün! Dinçer Güner 12 burç için anlattı: "Haydi yapın şovunuzu!" - Resim: 2

Güner, sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak paylaşım yapmaya da devam ediyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner'in X sosyal medya hesabından "Haydi yapın şovunuzu" başlığıyla paylaştığı yazısı şu şekilde:

Merkur ile Saturn arasindaki ucgen aciyla haftaya basliyoruz. Carsamba gunune kadar surecek etkisi...

Yani, Merkür, hani şu iletişimdeki çılgınlıklarıyla bilinen gezegen, bir nevi “dedikodu kazanı” diyelim.

Satürn ise disiplinin babası, ciddiyetin abidesi, bir nevi "patron" konumunda.İşte bu ikisi bir araya gelince, tam anlamıyla "zihinsel disiplin festivali" yaşanıyor. Bu açı, kafamızdaki karmaşaları topluyor, tertemiz bir zihin süpürgesi gibi. Günlük hayatta düşüncelerimizde bir netlik, bir açıklık, adeta sislerin dağılması gibi bir durum söz konusu.

Diyelim ki aylardır bir türlü yazmaya başlayamadığınız o projeye nihayet el atıyorsunuz. Satürn, "Hadi bakalım, ciddiyetle, planlı bir şekilde!" derken, Merkür de "Aklına gelen parlak fikirleri unutma!" diyor. Yani, tam bir ekip çalışması! Satürn'ün disiplinli enerjisiyle, Merkür'ün kıvrak zekası birleşince ortaya çıkan sonuçlar, neredeyse mükemmel oluyor.

İletişim deseniz, şahane. İş yerinde patrona projeyi sunarken, arkadaşlarla dertleşirken, komşuya çiçek diktirmek için ricada bulunurken; kelimeler adeta akıp gidiyor. Hiç yanlış anlaşılma yok, herkes birbirini pür dikkat dinliyor. Zihinsel berraklık, tartışmalarda bile mantıklı ve yapıcı olmamıza olanak sağlıyor.Sonuç mu? İşler tıkırında, kafalar rahat, projeler yolunda.

Yani, Merkür ve Satürn'ün bu tatlı üçgeni bize "Hadi canlarım, yapın şovunuzu!" diyor. Yeter ki biz bu enerjiyi doğru kullanalım.

dincer.jpg

ASTROLOJİDE MERKÜR NE ANLAMA GELİYOR?

Astrolojide Merkür'ün temsil ettiği temel fonksiyonlar düşünme, konuşma, yazma, anlama, iletişim, bilgiyi öğrenme ve aktarmadır. Olumlu anlamda zekâ, hızlı kavrama, entelektüel yetenekler, hızlı iletişimden sorumludur.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.