Dinçer Güner 'Zor zamanlar bizim göbek adımız' diyerek anlattı! 365 günün en zor 4 günü başlıyor

Dinçer Güner 'Zor zamanlar bizim göbek adımız' diyerek anlattı! 365 günün en zor 4 günü başlıyor

Güneş ile Satürn arasında bir kare açı oluşacak ve etkisi 4 gün sürecek. 6 Haziran'da ise İkizler burcunun 16. derecesinde Venüs etkili bir yeni ay gerçekleşti. Bu yeni ay, yaklaşık 15 gün boyunca etkili olacak. Ünlü astrolog Dinçer Güner, bu iki astrolojik olayın 12 burç üzerindeki etkilerini tek tek açıkladı.

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık... 6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşen yeni ay, herkes üzerinde önemli etkiler yaratacak, özellikle ilişkilerde kendini gösterecek.

Bugün ise Güneş ve Satürn arasında oluşan kare açının etkisi 4 gün sürecek. Astrolog Dinçer Güner, bu zorlu dönemi "Zor zamanlar göbek adımız" başlığıyla ele aldı:

Kariyerle ilgili konularda problemler ve engeller ortaya çıkabilir. Yeni bir iş kurmak, iş bulmak veya terfi etmek bu günlerde oldukça zor olacaktır. Sorumluluklar artabilir, bu yüzden taşıyabileceğinizden fazla yük almamaya özen göstermelisiniz.

0-8.jpg

Gereksiz risklerden kaçınmak ve temkinli hareket etmek faydalı olacaktır. İlişkilerde de bazı zorluklar yaşanabilir. Otorite figürleriyle veya yaşça büyük kişilerle gerginlikler olabilir. Belki de sizi anlamıyor ya da desteklemiyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Sürekli sizi engelleyen veya size karşı çıkan engeller veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu transit, genellikle size yük ve sorumluluk getiren ve bu yükü taşımakta zorlandığınız bir durumu ifade edebilir.

Peki, 6 Haziran'da İkizler burcunun 16. derecesinde meydana gelen ve 15 gün kadar etkili olacak olan Venüs etkili yeni ay, 12 burç için neler getiriyor?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "İlişkilere dikkat" diyerek bu sorunun yanıtını verdi ve merak edilenleri tek tek anlattı:

Bu dönem, iletişim, öğrenme ve sosyal bağlantılar açısından önemli bir zaman. Zihnimiz adeta ışık hızıyla çalışacak, yeni fikirler, projeler ve hedefler peşinde koşmak için mükemmel bir zaman dilimi. İkizlerin meraklı ve esprili doğası, bizi hem eğlenceli hem de öğretici deneyimlere yönlendirecek. Kitap okumak, yeni bir kursa başlamak veya uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için harika bir zaman.

Bu dönemde dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Dağılmak ve her şeye aynı anda başlamak yerine, odaklanmayı ve planlı hareket etmeyi unutmamalıyız. Her şeye birden atlamak yerine, gerçekten ne istediğimize karar verip o yönde ilerlemek daha doğru olacaktır. Venüs'ün de etkisiyle ilişkilerimizde ve sosyal bağlantılarımızda bir canlanma hissedeceğiz.

11-subat-burc-001.jpgSevdiklerimizle olan bağlarımızı güçlendirmek, yeni insanlarla tanışmak, yeni çevrelere girmek için ideal bir zaman. Uzun zamandır konuşmak istediğiniz biriyle derin ve anlamlı sohbetler yapma fırsatı bulabilirsiniz. Ya da devam eden ilişkilerinizde yeni bir heyecan ve tazelik hissedebilirsiniz. Ancak, Satürn’ün sert etkisi nedeniyle özel ilişkilerde zorluklarla karşılaşabiliriz.

Bu dönemde mali konularda daha disiplinli ve dikkatli olmamız gerekebilir. Harcamalarımızı kontrol altına almak, gereksiz lükslerden kaçınmak ve bütçemizi dikkatli yönetmek önemlidir. Estetik ve güzellikle ilgili konularda da dikkatli adım atmak gerekir. Özellikle el-ayak bakımı ve estetik konusunda kullanılan kozmetik ürünlere dikkat edilmelidir.

Dünya genelinde bu yeni ay sırasında finansal dar boğaz, ticari ilişkilerde aksamalar, ülkeler arası anlaşmaların askıya alınması, diplomatik ilişkilerde sorunlar ve kadınların zarar görmesi söz konusu olabilir.

fgdagad.jpg

ASTROLOJİDE SATÜRN NEYİ TEMSİL EDİYOR?

Astrolojide Satürn, yaşamımız boyunca inşa ettiğimiz alanları, bu yapıları oluşturma yöntemlerimizi, tarzımızı ve kullandığımız yolları temsil eder. Aynı zamanda meslek ve kariyer konularında da bilgi sunar. Satürn’ün bulunduğu ev ve alan, en çok zorlandığımız konular olabilir.

Çünkü Satürn, taştan bir duvar gibi engeller koyarak, bu engelleri aşma sürecinde bizi olgunlaştırır ve dersler verir. Satürn’ün bulunduğu alanda sabırlı olmalı ve zamana ihtiyaç duyduğumuzu kabul etmeliyiz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.