Diyarbakır'da minibüs kazadan yayaları korudu

Diyarbakır'da minibüs kazadan yayaları korudu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Medya Kavşağı'nda meydana gelen korkutucu trafik kazası, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, gece saatlerinde gerçekleşti. Kontrolden çıkan bir otomobil, ilk olarak park halindeki ve önünde iki yayanın bulunduğu minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren otomobil, ardından yaklaşık 10 metre ileride park halinde olan başka bir otomobile daha çarparak durabildi.

667a9cbfa07c05b0cb9ed267.webp

Kazada otomobil içerisinde bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

667a9cbfa07c05b0cb9ed268.webp

Kazanın yaşandığı anlara ait güvenlik kamerası görüntülerinde, yayanın minibüsün park halindeki koruması sayesinde kıl payı kurtulduğu anlar dikkat çekiyor. Yayalar, şaşkınlıklarını üzerlerinden atıp hızla kaldırıma yönelirken, güvenlik kamerası kritik anları kayda aldı.

667a9cbfa07c05b0cb9ed269.webp

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, olay yerinde ve çevresindeki diğer güvenlik kameralarını inceleyerek kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini belirlemeye çalışıyor.

667a9cc0a07c05b0cb9ed26d.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.