Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğdu

Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğdu

Psikolojik sorunları olan Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen (18) ile tartıştıktan sonra boğarak öldürdü.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Eylem Sevilen (18), babası Murat Sevilen (44) ile yaşadığı tartışma sonrası babası tarafından boğularak hayatını kaybetti. Baba olay yerinden kaçarken, Eylem’in cansız bedeni, işten dönen annesi tarafından bulundu.

aw274345-02.jpgAlınan bilgilere göre, Karşıyaka Mahallesi 4016 Sokak'ta yaşayan Hafize Sevilen, kızının gün boyunca eve gelmediğini fark edince polise haber verdi. Polis ekipleri, araştırma başlattı ve sonrasında aileden bir başka kişinin, Eylem’in evdeki kanepenin içinde hareketsiz yattığını bildirmesi üzerine, genç kızı burada buldu.

aw274345-01.jpgSağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Eylem Sevilen’in yaşamını yitirdiği tespit edildi ve cenazesi Gönen Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili olarak şüpheli baba Murat Sevilen gözaltına alındı.

aw274345-04.jpg

Murat Sevilen, emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istemesi ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelenmesi nedeniyle elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.