Dortmund, Napoli, Milan derken İngiliz devinin scout raporu ortaya çıktı

Dortmund, Napoli, Milan derken İngiliz devinin scout raporu ortaya çıktı

Dortmund, Napoli, Milan gibi devleri peşinden koşturan Arda Güler için Manchester City'nin "süperstar olma potansiyeli taşıyor" raporunu çıkardığı öğrenildi.

Fenerbahçe''nin uluslararası çapta ses getiren yıldızı Arda Güler için bir transfer opsiyonu daha doğdu. Avrupa''nın dev kulüplerini peşinde koşturan 17 yaşındaki yıldız futbolcu için İngiliz devinden de olumlu rapor çıktı. Arda Güler için astronomik teklif bekleniyor.

MANCHESTER CİTY ARDA GÜLER''İ TAKİP EDİYOR

En ciddi hamleleri PSG''nin yaptığı Arda Güler için bir dev kulüp daha girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Manchester City bir süredir izlediği Arda Güler için olumlu rapor sundu. Oyuncunun süperstar olma potansiyeli taşıdığı belirtilirken, saha içinde sorumluluktan kaçmadığı özellikle vurgulandı.

FİZİKEN GÜÇLENMESİ LAZIM

Manchester City''nin raporunda Arda Güler''in fiziken güçlenip temposunu artırması gerektiği belirtilirken, İngiliz devinin işi resmiyete dökmeye hazırlandığı kaydedildi. Fanatik''in haberine göre bu rapor sonrası Manchester City, Fenerbahçe''ye resmi teklifini iletmeye hazırlanıyor.

PSG DE DEVREDE

Arda Güler için en ciddi girişimleri PSG yaparken, Borussia Dortmund, Ajax ve Lille de başarılı ismi takip eden diğer takımlar olarak göze çarpıyor.

7 MAÇTA 2 GOL

Arda Güler bu sezon Süper Lig''de 7 maça çıkarken 2 gollük katkı verdi. UEFA Avrupa Ligi''nde de 4 müsabakaya çıkan 17 yaşındaki futbolcu 1 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.